Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Niran Ünsal'dan yıllar sonra gelen Devlet Bahçeli itirafı

Niran Ünsal'dan yıllar sonra gelen Devlet Bahçeli itirafı
0
207

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
niran_unsaldan_yillar_sonra_gelen_devlet_bahceli_itirafi_1561968012_1329.jpg

Düzce'nin Akçakoca kazasında konser veren ünlü müzikçi Niran Ünsal, Milliyetçi Hareket Partisi başkanı Devlet Bahçeli'yi çok sevdiğini ve kendisinin sıkı bir takipçisi olduğunu tabir etti.

Ünlü müzikçi Niran Ünsal, geçtiğimiz günlerde Düzce'nin Akçakoca kazasında konser verdi. Ünsal, konserı sırasında bir itirafta bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi önderi Devlet Bahçeli'yi çok sevdiğini lisana getiren Ünsal, "Bu arada ben Devlet Peder'in hayranıyım. Devlet Bahçeli'yi çok seviyorum. Çok tanışmak istiyorum. Hiç bir araya gelmedik. Lakin tanışmak istiyorum. Sıkı takipçisiyim. Devletin başında Devlet Peder üzere bir adam olmazsa olur mu?" açıklamasında bulundu.

t7q97_1561968557_1377.jpg

Ünsal, Düzce Belediye Lideri Okan Yanmaz ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz'ın elinden bir plaket aldı.