Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerif

Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerif
0
148

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Nisan Yağmuru Hakkında Hadisi Şerifler

Nisan ayında yağması beklenen verimli Nisan yağmurları, vücuda zindelik ve enerji kazandırdıpını biliyormuydunuzNisan yağmuru Kış baştan başa en daha alçak seviyeye inen vücudun demir miktarını en doğal yoldan kazanmanız mümkünNisan Yağmuru yağdığını gördüğünüzde mutlaka çıkın ve ıslanın

Nisan Yağmuru ile ilgili hadisi şeriflerden bir kaçı şöyledirPeygamberimiz (sav) ’den rivayet olundu fakat

Cebrail as Bana pek bir hap öğretti ancak, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz

Eshabı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (sav)

Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70 kere Fatihai şerife, 70 defa İhlâsı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi velhamdü

Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhilaliyyılazîm) okuyunuz Daha Sonra, 7 gün aralıksız olarak sabahleyin akşam birer kadeh içiniz Beni yargı Peygamber olarak gönderen Cenâbu Hakk ’a ant ederim oysa, Cebrâil Bana dedi ama ; Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye sancı, acı veren rahatsızlığını Cenâbu Hakk giderir ve o kimseye afiyet ve sağlık verir

Nisan Yağmuru ile ilgili başka bir Hadisi Şerif ’te şöyle;

Beni adalet Peygamber olarak gönderen Cenâbu Hakk ’a yemin ederim ama, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala ’nın izni ile hanımı gebe kalır Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir İçen kimsenin balgamını keser

Rüzgar ona hasar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz Alaca hastalığından korkmaz Göğüs ağrısı çekmez Kalbine gelen endişe (evhâm), gönlünden çıkar gider

Kendini çok beğenmek, hased, gurur, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşamış her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala ’nın izni ile fayda vericidir *

858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt