Nişanlım elime boşaldı elimi vajinama sürdüm adetim 4 gün geçti hamilemiyim Merhaba ciddiyim kafayi yemek yemek uzereyim uzun zamandir hayata adapte olamiyorum etrafimdaki herkes benden sikayetci sen boyle degildin diye hamile olmaktan cok korkuyorum Lutfen bana cevab verirmisiniz 18 ocakta adetim basladi ve 25 inde bitti 25 inde nisanlimla yakinlasma gerceklesti elime bosaldi ve ben elimi bi kac saat daha sonra hic yikamadan silmeden vajinamin icine dokundurdum cok kasindigi icin unutkanlikla gogus aramdada sperm vardi ve dustan once sampuanla yikayip duruladim ilk İki saat daha sonra korkudan ella ictim adetim normalde yeniden ayni tarihlerde olur lakin digerine nazaran 11 inde akintili kan seklinde bi kan geldi sabahtan uyanip wc girdigimde 12 sinde yogun bi sekilde kan ve pihti geldi Ve kanama baslamasiyla kasik agrimam basladi uç Uc gun yogun bir kan akisi gedi pihtida hic gormedigim siyah camur gibi bi camur geldi ikinci gunde cok kuruydu Ve uc gun sonunda bitti gibi oldu lakin bir damla 4 Gun bir damla 5gun lekelenme tarzinda geldi Lakin 6 Gün cok pozitif uc bes damla olcak sekilde kanama gelmis bitti sanmistim Bende 4 Gun kadin doguma gittim test yaptiramadim korktum hcg yi soyleyemedim ultrasona da bakti bisey gormedi ama 3 Haftadaydi sonucta Bisey değil dedi mevsimsel ve piskolojik olabilir kasik agrin dediTabi gebelik suphemi bilmiyo Bende doktordan cikinca uc tane deneme aldim ve İdrar gelmesi icin su ictim daha sonra hemen geldi hastanede bi tane yaptim negatif cikti sonra eve geldim bidaha su icip yemekten daha sonra yaptim negatif cikti sonra en sonuncuyu sabahtan uyandigimda yaptim ve negatif cikti benim kasik agrim cok siddetli devam ediyor ve midem bulaniyor ara sıra korkudan surekli karnima bastiriyorum piskolojim iyi degil evlenmemize daha var ben son sinif ogrencym kafayi tirlatmak uzereyim Adet gunum adi mi gelen kan akisi ? Deneme yaptigim vakit dilimleri normalmi ? Ve ustune gormeyle karistirma ihtimalim ? Kasik agrim ve mide bulantima manâ veremiyorum ikinci donemim basladi ve kendimi hic bsiden haz aliyo gibi hissetmiyorum Nolur yanıt verip aydinlatirsaniz sevinirim Kanama surecinde 3 gunde 7 ped degistirdimbirincil gun nerdeyse hic ilk gun ancak gibi kanama gelmedi fakat aksilik dogru ve ikinci gun normal adet kanamasi pihtili ve kirmiziydi Lakin o camur gibi pihti ya cok sasirdim Ellanin yan etkileri olabilirmi ? Cok kotu kasik agrim var hangi bolume gitmeliyim kadin hastaliklari temiz dedi iye yok dedi yumurtaliklarada bakti ? Baska ne olabilir acaba ? Merak ettigim en cok kan gelme gunu bayağı mi ustune gormede yogun ve pihtili kan kazanç mi ? Eczaneden alip yptigim 3 tl lik testlerdi ve bunlar dogru zamanda yapilmismiydi sizce ? Nolur cevab verirseniz cok sevinirim cok dua ederim cok kotuyum