Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

niye hiçbir kız bana bakmıyor pisikolojim bozuk

niye hiçbir kız bana bakmıyor pisikolojim bozuk

Similar threads

KİMSEYE DERDİMİ SÖYLEYEMİYORUM ARKADASLARIMADA DİYEMİYORUM ÜZÜLMESİNLER DİYE UZUN OLCAK OKUMAYACAK OKUMASIN SORUN NE BEN KONUSMAM ,KAREKTERİM DAVRANISLARIM ,KIZLARA OLAN İLGİLENMEM İLE İYİYİMSEVİYORUM DEGER VERİYORUM GEL GÖR AMA ACILIYORUM ACILDIGIMDA ALDIGIM YANIT TİPSİZSİN OLMAZ İYİ BİRİSİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
onu cok sevıyorum ama o bana bakmıyor sınıfın butun kızları pesımde ama o bana bakmıyor niçin acaba ben ona vurgunum gonlum yanıyor ahhh
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar uzun bir yazı olcak lakin lütfen okumanızı istiyorum çok şiddet durumdayım Arkadaşlar 2 yıl önce okul seçiminden kaynaklandıgını düşünüdügüm bir sorunum var etrafımda ne beni soran merak eden ne konuşan arkadaşlarım ne sevgilim hiç birşeyim değil fakat okulda gördügüm mektep sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Bir kız var konuşuyoruz bir süredir son zamanlarda adamakıllı yakınlaştık Otobüs durağımın önünden geçiyor mektep çıkışlarında geçtiğinde bana yolun karşısından el sallıyor , tek bu arada yolda karşı karşıya gelirsek gülüyor selamlama veriyor vs vs Whatsapp'dan konuşuyoruz ben mesaj atmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt