Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nobel Barış Ödülü ’nün Resmi Sitesinde Trojan Paniği

Nobel Barış Ödülü ’nün Resmi Sitesinde Trojan Paniği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nobel Barış Ödülü ’nün Devlete Ait Sitesinde Trojan Paniği
Nobel Barışma Ödülü ’nün Resmi Sitesinde Trojan Paniği Oldu
Nobel Uzlaştırma Ödülü ’nün Resmi Sitesinde Trojan Paniği Yaşandı

Nobel Uzlaşma Ödülü ’nün devlete ait internet sayfasında bulunan ve kötü niyetli olduğu sonra farkedilen bir PHP kodu, siteye girenleri kandırıp sistemlerine trojan bulaşmasına neden oldu Trend Micro firmasının farkına vardığı bu kod, bulaştıkları bilgisayarlarda açtıkları arkadaki kapılar bir uçtan bir uca, fena niyetli kişilere bilgisayarlardaki tüm belgeleri kopyalamak veya silmek gibi birçok manâlı aktivite yaptırabiliyor

Bu aşamaya kadar bütün olanlar olağan zararlı bir kodun yapabileceği işlemler ama trojan ’ın Firefox 36 sürümünde ve yalnızca eski Windows sürümlerinde faal olabilmesi oldukça şaşırtıcı Bilgisayara bulaşan zararlı kod keza Firefox işlemcinizin sürümünü hemde kullandığınız işletim sistemini belirliyor Windows Vista, Windows 7, Server 2008 ve Server 2008 R2 gibi yeni Windows versiyonlarında trojan etkin olamıyor *

Similar threads

Zararlı Firefox eklentileri! Mozilla'nın kendi sitesinde trojan! Ali Güngör Mozilla Firefox'un kendi sitesinde yayınlanan bu eklentiler, kullanıcıları tehdit ediyor! Mozilla'nın internet sitesi üzerinden indirilebilen iki eklentinin tehlikeli olduğu ortaya çıktı Kullanıcıların aylardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İnternet, günlük hayatımızın değişmez bir parçasıdır. Ancak kişiler, internet üzerinden belirli sitelere girerken bazen kendilerini tehlikenin içinde bulabilirler. Tıkladığınız bir reklam, size gelen bir e-posta ya da onayladığınız herhangi bir işlem sonucunda cihazlarınıza virüs bulaşma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Bilindiği üzere Windows yerkürede en çok kullanılan bilgisayar işletim sistemi olmayı sürdürüyor. Windows işletim sisteminde kullandığımız ve işimizi nispeten kolaylaştıran CMD komutlarını sizler için bir araya getirdik. A'dan Z'ye tüm CMD komutları! Windows işletim sisteminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
320
Tarayıcınızda CTRL+F kombinasyonuyla çıkan pencereye aradığınız oyunu yazarsanız hilenizi çok çabuk bulabilirsiniz RAKAMLARLA BAŞLAYAN OYUNLAR 18 WHEELS OF STEEL : CONVOY Oyun esnasında tilde(~) (numaraların en solundaki buton) tusuna basarak konsolu açın Asagıdaki kodları bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Yeni başlayanlara!!! Bilgisayar Nedir? Donanımları Nelerdi, Ne işe Yararlar? Bilgisayar Nedir? Bilgisayar; kendine evvelden yüklenmiş program gereğince dağıtılmış bilgileriverileri yerinde ortamlarda saklayan ve istenildiğinde geri getiren, farklı alanlara yönlendirilmiş aritmetiksel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt