Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nobel Ödüllü Aziz Sancar: 'Benim Yaptığımı Yapmayın, Geri Dönün'

Nobel Ödüllü Aziz Sancar: 'Benim Yaptığımı Yapmayın, Geri Dönün'
0
56

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-534d50ffa588a3c5a08d0246700a4fca853d31f5.jpg

Prof. Dr. Aziz Sancar,  'Yurt dışı fırsatınız olursa çıkın fakat Türkiye'nin size gereksinimi var kesinlikle geri dönün' dedi.

ABD'de yaşayan Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen bir panelde soruları yanıtladı.

Sancar, 'Gerçekten bu üzere etkinlikler değerli. Umarım Türkiye'ye ve Türkiye'nin her yerine bizden davette bulunursunuz. Ve ülkemizin tanınmasında yararlı olursunuz. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum' dedi.

"Yurt sevgisi çok önemli"

'Çok çalışmalısınız' diyen Sancar, 'Zorluklarla karşılaştığınızda,  işler âlâ gitmediğinde inatçı olmalısınız. Yurt sevgisi çok kıymetli. Yurt dışına gidin ancak gittikten sonra geri dönün. Benim yaptığımı yapmayın. Yurt dışında farklı dünya görüşü olan insanları görmek değerli. Onlardan öğrenecek şeyler var ancak bizim bu memlekete borcumuz var. O bakımdan yurt dışı fırsatınız olursa çıkın ancak Türkiye'nin size muhtaçlığı var kesinlikle geri dönün' biçiminde konuştu.

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt