Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nobel Ödüllü Yazar Orhan Pamuk ile Aslı Akyavaş evlendi!

Hoş geldin! İbrahi̇m Bariş tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Nobel Ödüllü Yazar Orhan Pamuk ile Aslı Akyavaş evlendi!
0
71

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
nobel_odullu_orhan_pamuk_ile_asli_akyavas_evlendi_1649280949_4544.JPG

Nobel Edebiyat Ödülü’nü 2006 yılında Türkiye’den kazanan tek isim olan Orhan Pamuk, uzun yıllardır birlikte olduğu Aslı Akyavaş'la dünyaevine girdi.

Yazar Orhan Pamuk, yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğu Aslı Akyavaş ile ilişkilerini resmiyete döktü. Çift, Beyoğlu Belediyesi'nde kıyılan ile dünya evine girdi. İkilinin nikah töreni pandemi nedeniyle aile içinde gerçekleşti.

K9Jec_1649281130_7982.jpg
Orhan pamuk aslı akyavaş ile evlendi

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Siyaset Bölümü mezunu olan Akyavaş, 2002 yılında California Üniversitesi’nde Pazarlama sertifika programını tamamladı. Akyavaş, sağlık sektöründe yöneticilik görevlerinde yer aldı.

ORHAN PAMUK HAKKINDA

Orhan Pamuk, 1952 doğumlu Nobel Ödülü sahibi ünlü yazar. İsveç Akademisi tarafından verilen 2006 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi olan Pamuk, bu ödülü alan ilk Türk yazar olarak tarihe geçti.

Similar threads

Her yıl verilmekte olan Nobel Ödülleri’ni duymayan yoktur. 1895 yılında ünlü kimyager ve mühendis Alfred Nobel’in bizzat kendisinin kurduğu dernek tarafından 1901 yılından beri her yıl farklı dallarda ‘insanlığa katkı sağlayan’ kişilere verilen bu ödüller hem kişinin kendisi hem de ülkesi için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Orhan Pamuk Doğum 7 Haziran 1952İstanbul Meslek Romancı, yazar Başarıları ve Aldığı Ödüller Nobel Edebiyat Ödülü2006 Ferit Orhan Pamuk, Türk roman yazarıdır 2006 yılında Nobel ödülü bölge birincil ve en genç Türk yazardır Eserleri birçok dile çevrildi ve ayrı ülkelerde yayımlandı 2006...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Nobel Ödüllü Orhan Pamuk ders kitaplarına girdi Ulusal Eğitim Bakanlığı yeni öğretim yılında 12'nci derslik Türk Dili ve Edebiyatı ile Dil ve Anlatım kitaplarında Orhan Pamuk'un 2 öbür romanından alıntı yaptı 1549054529 1549054529...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Orhan Pamuk Doğum 7 Haziran 1952İstanbul Meslek Romancı, yazar Başarıları ve Aldığı Oduller Nobel Edebiyat Odulu2006 Ferit Orhan Pamuk, Turk roman yazarıdır 2006 yılında Nobel odulu alan ilk ve en genc Turk yazardır Eserleri bircok dile cevrildi ve farklı ulkelerde yayımlandı 2006...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Türkçenin binlerce yıldır konuşulan en eski ve kadim dillerden biri olduğunu biliyoruz. Sözlü edebiyat kadar yazılı edebiyat ürünlerimiz de bir o kadar eskidir. Uzmanlar tarafından Türk edebiyatı belirli dönemlere ayrılmış olsa bile aslında binlerce yıl önce sözlenmiş bir sözün daha dün yazılmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt