Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Noel baba kıyafetleri oyunu

Noel baba kıyafetleri oyunu
0
253

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Noel Baba Kıyafetleri Oyunu Oyna

2019 yılına eksik bir zaman kala noel babayı giydirmeye ne dersiniz Noel babanın kıyafetlerini en güzel ben giydirirm diyorsanız eğlenmek için Noel Baba ve Kıyafetleri Oyunu Oynayabilirsiniz *

Similar threads

imagesnoelbabakiyafetlerioyunu5ae8f15057e78 Noel Baba Kıyafetleri Oyunu Oyna 2019 yılına az bir zaman kala noel babayı giydirmeye ne dersiniz Noel babanın kıyafetlerini en guzel ben giydirirm diyorsanız eğlenmek icin Noel Baba ve Kıyafetleri Oyunu Oynayabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Müftüden Noel Baba eleştirisi: Noel Baba doğru biri olsaydı, bacadan değil, kapıdan girerdi Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri Noel Babayı hakkında şunları söyledi; Noel baba diye birisi yoktur Aziz Nicholaos diye biri var lakin bu uyduruk bir kişidir Noel Baba baca ve pencereden giriyor Ama doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
İnternette gezerken boyle bir yazıyla karşılaştım ve paylaşmak istedimOkumanızı oneririrm Yılbaşı ve Noel Baba Hemen butun dunyanın kullandığı miladi tarih, bundan birkac yıl once, tamamıyla pratik hayat bakımından kabul edildikten sonra, kanunusaninin (Ocak ayının) biri, hafızalarımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Noel Baba Kimdir? Noel Babanın Ortaya Çıkış Sebebi Noel Baba Noel bayramının temel unsurlarından biri Noel Babadır Noel Baba efsanesi Anadolu’da yaşamış Aziz Nicolas ile ilişkilendirilir Aziz Nicolas MS 300 yıllarında Patara (Fethiye yakınlarında bir antik kent) olarak bilinen Demre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Noel Babaya kızan müftüye soruşturma Diyanet İşleri Başkanlığı Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri hakkında inceleme başlattı Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri'nin Noel baba diye birisi yoktur Aziz Nicholaos diye biri var lakin bu uyduruk bir kişidir Noel Baba baca ve pencereden giriyor Ama içten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,905Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt