nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Nohut Dürüm Tarifi İçin Malzemeler
*2 kase nohut
*2 adet domates
*1 adet orta boy soğan
*1 bono maydanoz
*2 yemek yemek kaşığı biber salçası
*Tuz
*Karabiber
*Takriben 1 akarsu bardağı sıvı yağ
*1 adet limon
Nohut Dürüm Tarifi Yapılışı Antep mutfağının yemekleri bir başka hoş olur ben çok severim nohut dürümde bu lezzetlerden biri hem hazırlaması basit ve bir pek da doyurucu bir tat geliyor Öncelikle nohutlarımızı haşlayalım en ince ayrıntısına kadar yumuşak bir kıvamı olsun kolay ezilebilsin Nohutlar haşlanırken domates soğan ve maydanozla ince ince doğranmış bir salata hazırlayalım ,dilediğimiz miktarda limon, tuz ve yağını dökelim, ayrıntılarıyla damak tadınıza emrindeki Daha Sonra haşlanan nohutları ister ezerek isterseniz robotta çekerek ufaltalım, fakat pozitif değil iri parçalar da kalmalı Ezilen nohutları takriben iki yemek yemek kaşığı salça, tuz ve karabiber ile yağda bir güzel kavuralım ,nohutların her yeri salça olmalı Sonra salata ve nohutu servis tabaklarına alalım ve ince pide ekmeğine dürüm yapıp biraz limon sıkarak afiyetle yiyelim İsteğinize göre arasına yeşillik ekleyebilirsiniz herkese sağlık durumu olsun
*2 kase nohut
*2 adet domates
*1 adet orta boy soğan
*1 bono maydanoz
*2 yemek yemek kaşığı biber salçası
*Tuz
*Karabiber
*Takriben 1 akarsu bardağı sıvı yağ
*1 adet limon
Nohut Dürüm Tarifi Yapılışı Antep mutfağının yemekleri bir başka hoş olur ben çok severim nohut dürümde bu lezzetlerden biri hem hazırlaması basit ve bir pek da doyurucu bir tat geliyor Öncelikle nohutlarımızı haşlayalım en ince ayrıntısına kadar yumuşak bir kıvamı olsun kolay ezilebilsin Nohutlar haşlanırken domates soğan ve maydanozla ince ince doğranmış bir salata hazırlayalım ,dilediğimiz miktarda limon, tuz ve yağını dökelim, ayrıntılarıyla damak tadınıza emrindeki Daha Sonra haşlanan nohutları ister ezerek isterseniz robotta çekerek ufaltalım, fakat pozitif değil iri parçalar da kalmalı Ezilen nohutları takriben iki yemek yemek kaşığı salça, tuz ve karabiber ile yağda bir güzel kavuralım ,nohutların her yeri salça olmalı Sonra salata ve nohutu servis tabaklarına alalım ve ince pide ekmeğine dürüm yapıp biraz limon sıkarak afiyetle yiyelim İsteğinize göre arasına yeşillik ekleyebilirsiniz herkese sağlık durumu olsun