Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

nokia 6300 için msn

nokia 6300 için msn
0
137

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nokia 6300 msn ayarları

1 Adım ; programı telefonunuza herhangi bir temas türüyle atıyorsunuz(Bu bluetooth ya da kablo bağlantısı olabilir)

2 Adım ; müşteri temsilcisini arıyorsunuz ve cepten msn'e gireceğinizi söylüyorsunuz size msn'le ilgili internet ayarını yolluyorlar

3 Adım ; programı açıyoruz ve MSN linkini seçiyoruz

4 Adım ; kullanıcı adımızı yazıyoruz ve okeyliyoruz

5 Adım ; bir alta inip şifremizi giriyoruz ve onuda okeyledikten daha sonra sign linkine tıklıyoruz

Yapacağımız operasyon bu kadar arkadaşlar Migg 33 gibi kayıt falan yok ve telefonu hiçbir şekilde kasmıyor En güzel özelliği birincil girerken bir çok programda çevrimdışı giremiyorsunuz Bu programla eğer çevrimdışı çıkarsanız girerken çevrimdışı olarak girebiliyorsunuz *