Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

nokia 6300 icin msn

nokia 6300 icin msn
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nokia 6300 msn ayarları

1 Adım ; programı telefonunuza herhangi bir bağlantı turuyle atıyorsunuz(Bu bluetooth veya kablo bağlantısı olabilir)

2 Adım ; muşteri temsilcisini arıyorsunuz ve cepten msn'e gireceğinizi soyluyorsunuz size msn'le ilgili internet ayarını yolluyorlar

3 Adım ; programı acıyoruz ve MSN linkini seciyoruz

4 Adım ; kullanıcı adımızı yazıyoruz ve okeyliyoruz

5 Adım ; bir alta inip şifremizi giriyoruz ve onuda okeyledikten sonra sign linkine tıklıyoruz

Yapacağımız işlem bu kadar arkadaşlar Migg 33 gibi kayıt falan yok ve telefonu hicbir şekilde kasmıyor En guzel ozelliği ilk girerken bir cok programda cevrimdışı giremiyorsunuz Bu programla eğer cevrimdışı cıkarsanız girerken cevrimdışı olarak girebiliyorsunuz