Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia C7 Guvenlik Kodu

Nokia C7 Guvenlik Kodu
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
C7 guvenlik kodunu bulamıyorum

Nokia guvenlik kodları ilk alışta 12345 olabileceği gibi 00000 da olabiliyor Ama bunlar değilse şayet aradığınız guvenlik numarası, birde bunu denemenizi tavsiye ediyorum

BURAYA tıklayın Acılan sayfada ortadaki haneye Nokia telefonunuzun İMEİ numarısını yazın ve Generete tuşuna basın Guvenlik kodunuz ekranda gorunecektir

Similar threads

C7 güvenlik kodunu bulamıyorum Nokia emniyet kodları ilk alışta 12345 olabileceği gibi 00000 da olabiliyor Lakin bunlar değilse şayet aradığınız güvenlik numarası, birde bunu denemenizi tavsiye ediyorum BURAYA tıklayın Açılan sayfada ortadaki haneye Nokia telefonunuzun İMEİ numarısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
nokia guvenlik kodunu unuttum Arkadaşlar Nokia Guvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz Gelin beraber bu kodu bulalım Security Mastercode calculator for Nokia mobile phones Bu siteye giriyorsunuz Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz IMEI NO'yu *#06# yazarakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
nokia guvenlik kodu bulma, Nokia cep telefonlarının Guvenlik Kodu'nu unuttunuz veya bilmiyorsanız Aşağıdaki yontem ile bu sorunu cozebilirsiniz Security Mastercode calculator for Nokia mobile phones Bu siteye giriyorsunuz ardından telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz IMEI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
6300 guvenlik kodu sorunu Guvenlik Kodunu unuttuysanız oncelikle burayı tıklayınız Security Mastercode Daha sonra acılan sayfadaki kutucuğa telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz ve Generete tıklıyorsunuz Karşınıza cıkan kod sizin telefonunuzun Guvenlik Kodu'dur
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt