Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C7 wifi ile internete bağlanamama sorunu , yardımm!!
Nokia C7 wifi ile internete bağlanamama sorunu , yardımm!! Nokia c7 telefonum var ve wifi kullanarak bir türlü internete bağlanamıyorum, ivedi destek gerekli, lütfennokiac7wifiileinternetebaglanamamasorunuyardimm5c5a1150c2233alt Frown
nokia c7 fiyatı ve özellikleri
Nokia C7 Fiyatı:
Nokia C7'nin ülkemizdeki satmak fiyatı 750TL ile 900TL aralarında değişiyor
Nokia C7 Özellikleri:
Çift LED flash, 8MP kamera, 720p 25 fps HD video kaydı, 3266 x 2450 çözünürlük
Symbian 3 OS işletim sistemi, microSD ile 32GB'a kadar...
nokıa c7 de wifi baglantısı uzerinden den hicbir sekilde interneteb giremiyorum galiba internet ayarları yok ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
Cevap: nokıa c7 wifi uzerinden hicbir sekilde internete baglanmıyor
Eğer internet bağlı olduğu halde wifi ile bağlanamıyorsanız aşağıdakileri...
nokıa c7 de wifi baglantısı üzerinden den hiçbir sekilde interneteb giremiyorum galiba internet ayarları yok ne yapabilirim muavin olurmusunuz ?
Yanıt: nokıa c7 wifi üzerinden hiçbir sekilde internete baglanmıyor
Eğer internet emrindeki olduğu halde wifi ile bağlanamıyorsanız aşağıdakileri...
Nokia C7 incelemeleri
Nokia C700, akıllı Nokia telefonlar arasında ozel bir yere sahip İkinci Symbian^3 tabanlı telefon olan Nokia C700ı N8den ayıran yonu fiyatı Nokia N8in yuksek fiyatını karşılayamayanlar bu telefona yonelebilirler Nokia C700 ust duzey akıllı telefon Nokia C7...
Nokia C7 Fiyatı ve ozellikleri
Nokia C7 Teknik Ozellikleri:
Boyutlar: 117,3 x 568 x 105 mm
Ağırlık : 130 g
Ekran : 35 inc, 360 x 640 piksel, AMOLED dokunmatik ekran, 16M renk
Nokia ClearBlack ekran
Icin yakınlık sensoru auto turnoff
Otomatik dondurme UI icin Accelerometer...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.