Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia Lumia 920 Kablosuz Şarj Özelliğine Sahip Olacak

Nokia Lumia 920 Kablosuz Şarj Özelliğine Sahip Olacak
0
233

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Nokia ’nın Windows Phone 8 temelli akıllı telefonlarının tanıtacağı faaliyet yaklaştıkça (5 Eylül) yeni modeller hakkında sızan bilgiler de artıyor Bu sızmaların en yenisi Lumia 920 ’nin özellikleri oldu

Lumia 920, 32 GB depolama alanı, “PureView adını taşıyan arka 8 MP, 13 MP ön kamerayla gelecek 45 ekrana sahip olan telefona 15 GHz çift çekirdekli işlemci ve 1 GB hafıza hayat verecek

Ortaya çıkan bilgilerden belki de en ilginci Lumia 920 ’nin kablosuz çok miktar özelliğiyle gelecek olması

Similar threads

Nokia bu akşam yaptığı basın toplantısıyla Windows Phone 8 işletim sistemli yeni akıllı telefonları Lumia 920 ve Lumia 820 ’yi tanıttı Galeriye gitmek için tıklayın… Derhal Lumia 920 ’nin özelliklerini sıralayarak başlayalım: Çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, NFC, 45 HD ekran (1280×720)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
* Önceki yazıda telefonla gelen yazılımları anlatırken unuttuğum bir özelliği belirtmeden devretmek istemiyorum Windows Phone 8 ’le birlikte Çocuk Odası adında bir özellik geliyor Bu özelliği açtığınızda kilit ekranını sola içten kaydırınca çocuğunuz için sizin seçtiğiniz uygulamaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
Nokia Lumia 920 Cep Telefonu Özellikleri Fiyatı Yeni Nokia Lumia 920 zeki cep telefonu hakkında bilmedikleriniz merak ettiklerinizi konumuzda öğrenebilirsiniz Windows 8 işletim sistematik cep telefonuNokia Lumia 920'nin özellikleri şöyle Çift çekirdek 15 Ghz Krait işlemci, 45 inç IPS TFT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Nokia Lumia 920 Kablosuz Şarj Yapılabiliyor Nokia'nın tanıttığı Windows Phone 8 telefonlarından olan Lumia 920 kablosuz şarj teknolojisini kullanıyor Artık telefonunuzu şarj ederken bir kabloya bağlı kalmayacaksınız Ancak unutmayın lumia 920'nin kullandığı yontem telefonun bir plakaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Nokia Lumia 920 Cep Telefonu Ozellikleri Fiyatı Yeni Nokia Lumia 920 akıllı cep telefonu hakkında bilmedikleriniz merak ettiklerinizi konumuzda oğrenebilirsiniz Windows 8 işletim sistemli cep telefonuNokia Lumia 920'nin ozellikleri şoyle Cift cekirdek 15 Ghz Krait işlemci, 45 inc IPS TFT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt