Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia Lumia 920 Özellikleri Nelerdir

Nokia Lumia 920 Özellikleri Nelerdir
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nokia Lumia 920'nin Özellikleri

Windows 8 işletim sistemli yeni Nokia Lumia 920 navigasyon özelliğiyle göz dolduruyor

Yeni serinin amiral gemisi Nokia Lumia 920, Nokia'nın sektördeki görüntüleme standartlarını değiştiren PureView teknolojisinin en güncel versiyonunu içeriyor Gelişmiş sıvı odaklı mercek teknolojisini kullanan kamerasıyla Nokia Lumia 920, rakibi zeki telefonlara kadar flaşsız 5 kat daha artı ışık alabiliyor

Nokia Lumia 920'nin özellikle navigasyon özelliği, büyük şehirlerde yaşayanlar kadar, hiç bilmediği coğrafyalara gezi etmeyi seven maceracıların da sağ kolu olacak

Nokia Lumia 920'deki Nokia Haritalar (Nokia Maps) uygulaması, işlevsel çevrimdışı haritaları ve gelişmiş GPS navigasyon özellikleriyle ön plana çıkıyor Nokia Lumia 920 ücretsiz navigasyonlu çevrimdışı harita desteği, günlük gezi ve lokal trafik raporları ile artırılmış gerçekliği keşfetmek için Nokia Haberdar Olan Göz gibi özelliklerle birlikte geliyor

Nokia Lumia 920 aynı zamanda Nokia'nın gelmiş geçmiş en güçlü bataryasıyla (2000mAh) birlikte geliyor ve kullanıcıları jurnal hayatta kullanımı kolaylaştıran kablosuz çok miktar özelliğiyle ilk önce tanıştırıyor

*

Similar threads

Nokia Lumia 920 Özellikleri İncele Nokia Geri Döndü Uzun bir sessizlik dönemi ardındaki Windows Phone 8 ile uluslararası arenada yeniden üstteki düzey akıllı telefonlarıyla bulunan Nokia, reformcu Lumia 920'si ile en iyisini sunmayı hedefliyor Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Apple ve Samsung'un android telefon savaşı sürerken Nokia uzun zamandır beklenen Nokia Lumia 920 windows Phone 8 işletim sistemiyle geldi Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan Lumia 920'yi incelemeye aldık ve işte windows 8 işletim sistematik yeni nokia'nın bir takım özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Nokia Lumia 920 Cep Telefonu Özellikleri Fiyatı Yeni Nokia Lumia 920 zeki cep telefonu hakkında bilmedikleriniz merak ettiklerinizi konumuzda öğrenebilirsiniz Windows 8 işletim sistematik cep telefonuNokia Lumia 920'nin özellikleri şöyle Çift çekirdek 15 Ghz Krait işlemci, 45 inç IPS TFT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Nokima Lumia 920 Renkleri Nokia Lumia 920nin renk seçenekleri arasında sarı, kırmızı, gri, beyaz ve siyah bulunuyor Gelişmiş akışkan odaklı mercek teknolojisini kullanan kamerasıyla Nokia Lumia 920, rakibi zeki telefonlara tarafından flaşsız 5 kat daha fazla ışık alabiliyor Böylece keza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Nokia Lumia 920'nin Ozellikleri Windows 8 işletim sistemli yeni Nokia Lumia 920 navigasyon ozelliğiyle goz dolduruyor Yeni serinin amiral gemisi Nokia Lumia 920, Nokia'nın sektordeki goruntuleme standartlarını değiştiren PureView teknolojisinin en guncel versiyonunu iceriyor Gelişmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt