Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia N8 Symbian Belle Guncellemesi

0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesnokian8symbianbelleguncellemesi5b0a087a5d71f

2019 Nokia N8 Symbian Belle

Nokia N8 Symbian Belle yuklemeNokia'nın yeni işletim sistemi guncellemesi N8 kullanıcılarını sevindirecekSymbian^3'u bir işletim sistemi haline getirecek olan Symbian Belle, 2019 yılının ilk ceyreğinde kullanıcılara sunulmaya hazırlanıyor IT Pro Portal tarafından verilen bilgilere gore Symbian Belle guncellemesi oncelikle Nokia N8 kullanıcılarına sunulacakNokia'nın hem eleştirilen, hem de bircok kullanıcı tarafından keyifle kullanılan N8 modelinin guncellenmesi merakla bekleniyor Bu guncellemeyle N8 kullanıcıları birbirinden bağımsız kısayollar, panjur kontrol paneli, yeni ana ekran uygulamaları ve daha bircok yeni ozelliğe kavuşmuş olacakKonuyla ilgili gelişmeler yayımlandıkca sizlere paylaşmaya devam edeceğiz
Kaynak: technolabs​

Similar threads

Nokia N8 ozellikleri Nokia N8 urun Değerlendirme: Yeni Symbian 3 işletim sistemine ve 12 megapiksel kameraya sahip Nokia'nın amiral gemisi Nokia N8 Fiyat: 460$ + KDV Nokia N8 Ozellikler: HD kalitesinde videolar cekebilen 12 megapiksel kamera, xenon flaş, kapasitif AMOLED dokunmatik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Nokia N8 Cep Telefonu Kullanıma Hazır Nokianın buyuk bir merakla beklenen yeni akıllı telefonu N8 ile ilgili bilgiler Nokia, Symbian 3 işletim sistemine sahip ilk telefonu olan N8 resmen tanıttı Daha oncede tahmin edildiği gibi 12 MP kameraya sahip olan telefon Carl Zeiss lens ve xenon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
En İyi Akıllı Telefonlar 2019 En İyi Akıllı Telefon hangisi En İyi Akıllı Telefonlardan birkacına ornek olarak aşağıdaki modelleri verebiliriz Nokia N8 Nokia'nın kendi tarihinde en cok onsipariş alan telefonu olarak lanse ettiği Nokia N8, ozellikle 12 megapiksel dahili kamerasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
2019 Nokia Modelleri Hakkında Bilgiler 2019'de 12 Nokia bombası Nokia'dan, 12 tane WP7'li telefon Gectiğimiz aylarda Microsoft ile olan ortaklığını duyuran Nokia, ortaklığın başladığı gunden beri Windows Phone 7 işletim sistemi yuklu akıllı telefonlar yapmaya koyuldu İşte bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Nokia N8 özellikleri Nokia N8 mahsul Değer Biçme: Yeni Symbian 3 işletim sistemine ve 12 megapiksel kameraya sahip Nokia'nın amiral gemisi Nokia N8 Fiyat: 460$ + KDV Nokia N8 Özellikler: HD kalitesinde videolar çekebilen 12 megapiksel kamera, xenon flaş, kapasitif AMOLED dokunmatik ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt