Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nokia, Windows Phone 8 Pazarının Yüzde 90'ına Sahip

Nokia, Windows Phone 8 Pazarının Yüzde 90'ına Sahip

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çok yakında Abu Dhabi'de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı yeni cihazlar için hazırlıklarına devam eden Nokia, Windows Phone platformunda liderliğini de sürdürmeye devam ediyor Mobil ağı AdDuplex'in dünya çapında yapmış olduğu son araştırmalara göre Finlandiya merkezli teknoloji devi Nokia, Windows Phone 8 pazarında %89,2'lik paya sahip Bu da demek oluyor ki, her 10 WP8 cihazdan 9'u Nokia

AdDuplex'in yayınladığı rapora göre, Ağustos ayına nazaran hakimiyetini yaklaşık %5 arttıran Nokia'yı takip eden şirket ise, %7,7'lik pay ile HTC Hemen ardında ise %1,8'lik Samsung ve %1,2'lik Huawei yer alıyor Ancak düşük paya sahip olan bu firmaların sadece Windows Phone 8 ile şanslarını denemek için pazara adım attıklarını da belirtelim

Ağustos ayından bu yana en çok satan Windows Phone 8 işletim sistemli Lumia modeli ise, fiyatperformans ürünü Lumia 520 olmuş

Kaynak : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Android dünyasının lider ismi Samsung, Windows Phone 8 konusundaysa işi ağırdan almaya devam ediyor Peki Samsung Windows Phone 8’li ilk telefonunuzu ne zaman satışa sunacak? Samsung ATIV S… Windows Phone 8 yüklü dünyanın ilk akıllı telefonu olarak lanse edilen cihaz, aradan geçen birkaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Windows Phone 8 işletim sisteminin çıkışına kısa bir süre kalmışken, ilk cihaz prototiplerinin VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor Neowin sitesinin kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
http:img29**************img297825nokiateaselargevergemed Nokia, 5 Eylül tarihli basın etkinliğine ait ilk tanıtım videosunu resmi Youtube kanalı üzerinden yayınladı İşler değişmek üzeresloganıyla oldukça iddialı bir ürün tanıtacağının sinyallerini veren sektörün eski lideri, PureView...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
* Önceki yazıda telefonla gelen yazılımları anlatırken unuttuğum bir özelliği belirtmeden devretmek istemiyorum Windows Phone 8 ’le birlikte Çocuk Odası adında bir özellik geliyor Bu özelliği açtığınızda kilit ekranını sola içten kaydırınca çocuğunuz için sizin seçtiğiniz uygulamaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
Lumia serisi, Nokia'nın Windows Phone işletim sistemine sahip zeki telefonlarından oluşuyor Lumia 1001 adında bir aygıt ortaya çıktı Ama cihazla ilgili hiçbir şey bilinmiyor Oysa Nokia'nın bu telefonunda Winsows Phone 8 kullanmasını bekleniyor *
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt