Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia'nın Yeni Modeli ile İlgili Yeni Tanıtım Videosu

Nokia'nın Yeni Modeli ile İlgili Yeni Tanıtım Videosu
0
138

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Nokia, akıllı telefon modellerine yeni bir üye eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. İtalya ve Hindistan'da yapılacak olan eş vakitli etkinliklerle birlikte tanıtımı yapılacak olan telefon modelinin orta segmentte olması bekleniyor. 

df96a31792d86d1eb43da7d1815f6fc7543cd4d9.jpeg

Nokia, geçtiğimiz günlerde piyasaya süreceği bu telefon modeli ile ilgili açıklamaları Twitter üzerinden yapmıştı. Şirket bir sefer daha, yapılacak olan etkinliklerle birlikte tanıtılacak olan modelin özelliklerini gösteren yeni bir medya paylaştı. İşte Nokia tarafından paylaşılan o medya;

Yalnızca 12 saniyelik bir tanıtım yapan Nokia, yeni telefon modelinde su damlası çentikli bir model ortaya koyacağını resmen ilan ediyor. Bununla birlikte görüntü dikkatli izlendiği hengam telefon modelinin sol tarafında bulunan bir tuş görülebiliyor. Bu tuşun, Google Asistan'ı yönetmek için kullanılacağı düşünülüyor. Bu türlü düşünülmesine sebep olan şeyse Nokia'nın daha evvel üretmiş olduğu modellerinde de emsal bir formülü kullanmış olması. Nokia'nın 3.2 ve 4.2 telefonlarında Google Asistan'a direkt erişim imkanı veren tuşlar mevcuttu.

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt