Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia'nın yeni oyuncağı!

Nokia'nın yeni oyuncağı!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nokia Windows Phone 8'li cepcanavarlarını tanıttı Ve şimdi sıra, Nokia markalı bu cihaza geldi!

CEO Stephen Elop'un ima ettiği kadarıyla Nokia, yakın zamanda bir Windows 8 tableti çıkarmaya hazırlanıyor

Yeni Windows Phone 8 telefonu Nokia Lumia 920'nin ihtişamlı tanıtımından sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Elop, Nokia tablet cihazları hakkındaki bir soruya şöyle cevap verdi: Tablet pazarına herhangi bir ürün sunacağımıza dair bir plan açıklamadık Ama insanların bugün istediği dijital deneyimin birden fazla cihazı kapsadığı çok açık Nokia'nın bu alandaki mobil gücü şu anda dikkatle değerlendirdiğimiz bir konu Burada gerçek bir fırsat görüyoruz

Elop soruyu ustaca atlatmış olabilir ama cevabında satır aralarında verdiği mesajın ne olduğu açık Nokia CEO'su değerlendirmekderken muhtemelen prototip çalışmalarını kastediyor Nokia geçmişte tablet formuna büyük ilgi göstermişti ama Meego tabletleri ne yazık ki hayata geçmemişti

Windows Phone 8 ortaklığı hızını almışken Windows 8'li bir tabletin üretilmesi, Elop'un birden fazla cihazı kapsayanhedefinde muhtemelen sıradaki adım olacak

chipcom

Similar threads

Perde arkasında yaşananlar, Nokia'nın buhar olup uçan ilginç cihazlarını da gözler önüne seriyor Finli web sitesi Taskumuro, Nokia'nın kaderine terk ettiği işletim sistemi MeeGo'nun detaylı bir gelişim süreci analizini yaptı Şirketin eski ve yeni çalışanlarıyla konuşan site, ilginç bilgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Perde arkasında yaşananlar, Nokia'nın buhar olup uçan ilginç cihazlarını da gözler önüne seriyor Finli web sitesi Taskumuro, Nokia'nın kaderine terk ettiği işletim sistemi MeeGo'nun detaylı bir gelişim süreci analizini yaptı Şirketin eski ve yeni çalışanlarıyla konuşan site, ilginç bilgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Lumia 2520, Surface 2'ye karşı! Nokia'nın yeni tabletini tanıtmasıyla birlikte yeni bir savaş başlıyor: Lumia 2520 vs Surface 2! Nokia'nın Microsfot tarafından satın alınması, garip bir durumu da beraberinde getirdi Nokia'nın uzun süredir kendi tabletini tasarladığı biliniyordu Satın alma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Son yıllarda teknoloji dünyası özellikle mobil cihazlar tarafında hızlı bir büyümüye imza attı Özellikle akıllı telefonlar, en çok büyümenin yaşandığı alanlardan biri haline geldi Günümüzde en yaygın kullanılan mobil işletim sistemi Google'ın geliştirdiği Android En büyük rakibi ise Apple...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt