Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

noktalama işaretleri nelerdir nerde kullanılır

noktalama işaretleri nelerdir nerde kullanılır
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
noktalama işaretleri nelerdir nerde kullanılır noktalama işaretleri nelerdir nerde kullanılır ? Ben yazım hatalarımı artık düzeltmek istiyorum ve bu konuda noktalama işaretlerinde ve yazım hatalarında akıllı kişilerden takviye bekliyorum evet arkadaşlar noktalama işaretleri nelerdir nerde kullanılır ?  

Similar threads

noktalama işaretleri nerelerde kullanılır noktalama işaretleri nelerdir noktalama işaretleri nerelerde kullanılır Hiç kimse noktalama işaretlerini tam anlamıyla düzgün kullanamaz, mutlaka ufak büyük hatalar olabilir Manâlı olan noktalama işaretlerine dikkatli olmak ve kusursuz olabilmektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
noktalama işaretleri nelerdir nerde kullanılır Noktalama işaretleri, duygu ve duşuncelerimizi daha acık bir şekilde dile getirmeye, cumlenin yapısını ve duraklama notalarını belirlemeye, okuma ve anlamayı kolaylaştırmaya, sozun vurgu ve ton gibi ozelliklerini belirtmeye yardımcı olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Noktalama İşaretleri Hakkında Kısa Bilgi Noktalama işaretleri cumlenin yapısını belirtmek ve anlam katmak icin kullanılır En sık kullanılan Noktalama işaretleri şunlardır: NOkta: Cumlenin sonuna konur Noktalı virgul:Bir acıklamadna once konur İki nokta: Konuşma cumlelerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Noktalama İşaretleri Hakkında Kısa Veri Noktalama işaretleri cümlenin yapısını spesifize etmek ve kasıt katmak için kullanılır En sık kullanılan Noktalama işaretleri şunlardır: NOkta: Cümlenin sonuna konur Noktalı virgül:Bir açıklamadna önce konur İki nokta: Hitabe cümlelerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Noktalama İşaretleri Nerede Kullanılır Noktalama işaretleri dilimizde ilk kez Tanzimat doneminde kullanılmaya başlanmıştır Noktalama işaretleri, yazıların daha kolay okunmasını ve anlaşılması sağlar Nokta İşareti ( ) Hukum, yargı bildiren, anlamca tamamlanmış cumlelerin sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt