iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar 25 yaşındayım burda yaşadıklarımın hepsini anlatmam inanın olası yok lakin şu lahza ki durumum son derece ağır20 yaşımda nişanlandım nişanlımla aramızda mesafe vardı ve bundan yaklaşık 2,5 sene önce biriyle tanıştım önceleri nişanlı olduğum için fazla ileri gitmedimbu tanıştığım kız görünüyodu üzmek istemiyordum, ayrılmak için fazla kayıtsız davrandımbenden ayrıldı sonundafakat 3 ay sonra (15 nisan 2005)beni fazla sevdiğini söyleyerek dönmek istedi Okadar büyük ikilemler yaşadım oysa farketmeden bende onu fazla sevmiştim ve uzaktaki nişanlımdan ayrıldımve bu insanı seçtimona fena davrandığım zamanları telafi etmek için bir insana tapılırmı tapılmaz lakin ben taptım üstüne titredimmutlu etmeye çalıştım ailemi karşıma aldım dini nikah kıydım(20052005) ailem yüzük taktı(08092005)fakat baktım oysa bu insan okadar ddeğişti ki sevilmediğimi hata yaptığımı gördüm okadar acımasızdı fakat bana karşıher memleketine gidişinde benden ayrıldıçırpındım, çabaladımbaştan barıştıen sonunda 27042006 tarihinde bitti dedi bana bu kez bende yorulmuştum ve bekledim onun bu kere benim için bişeyler yapmasını bekledim ama yapmadı arkadaşlar tlf açtı kestirip atma dedibende bitsin hazır, bitmesini istemiyorsan çabalamanı, sevgini bakmak istiyorum dedimbirde bu dönemde (02052006) tarihinde anneannem ölüm ettionun yüzünden son nefesimde anneannemin yanında olamadım o yine yanımda yoktu her ihtiyacım olduğunda yanımda yoktuyediğim o hakaretleri, göremediğim sevgisinin üzerine tekrar barışmaya çalışssam kendime saygım kalmayacaklakin ben onun için yaptıklarımı şuraya yazsam okumaktan bıkarsınız saçının teline zarar gelir diye gözüme uykular girmezdi geceleri sabaha kadar onu seyrederdimneyse arkadaşlar ölmek üzereyim bu acıyı ilk olarak yaşamıyorumbana 17 mayıs tarihinde çekitiği mesajı yazıyorumseni fazla seviyorum, seninle ilk kez derkende yalan söylemedim, ve böylece de kalacaksın dini nikahımız bozma senin karın olarak kalmak istiyorumve arkadaşlar 18 mayıs tarihinde bana geldi çok bir gün geçirdik karşılıkllı ağlaştık, gülüştük, elele gezdik çok iyiydikaramızda sorun var mı diye sormuştu ve hayır aşkım aramızda sorun değil demişti bir vakit kendimiz dinleme kararı aldıkertesi gün annesi beni aradı kızımın kararlarını destekliyorum başın sağolsun dedi bana herşey çok güzeldi mutlu olmuştum kızda sevinmişti fakat akşam bana bir tlf geldi ve sen benim için özelsin bi,tmesi lüzum dedi annemler aradı çok acayip konuştular ve bitmeli dediertesi gün kızın annesi her tarafta aradı ve 1gün önceki tavrının tam tersini takındıson görüşmemizde 23 mayısta oldu ondada düşmanca değil arkadaşça bitirdikne olur çık hayatımdan dedi bana bahanesi bile yoktu arkadaşlarıyla ona ulaşmaya,barışmaya çalışmamdı bahanesyalnız sırası gelmişken bankacı arkadaşım kızın hesaplarına eski erkek arkadaşından( bu kişiyle evleneceklerdi ve ailesi vermedi kızı ve bana kendisi anlatmıştı bunumemleketinde oldukça varlıklı bir çocuk ve annesi bu çocukla evlenmesi için kıza şahane bir zorlama yapıyordu babası ise istemiyordu) para gönderildiğini ve benzer gün çekildiğini öğrendim yıkılmıştım resmenne yapacağımı şaşırdımarkadaşlar ben bu kız için şehir terkettim,ailemi karşıma aldım,doktora yapıyordum bıraktım ve yaklaşık 2 haftadır hiç bir şekilde aramıyorummezuniyetinde yanına olmak istiyorum demiştim gel uzak seyret dedi bana ben bunların hiçbirini haketmedim inanın gözyaşım kalmadı yaşadığı gel gitleri banada yaşattırdı hazmedemiyorum inanınfazla acı çektim ve çekiyorum lakin böylesini ilk öncemerak ettiğiniz birşey olduğunda ltf sorun mutlu kalın