Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nolur Yardım Edin çaresizim

Nolur Yardım Edin çaresizim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba bi kızı sahiden fazla seviyorum onun için herşeyi yaparım kız biriyle çıkıyodu feci bi şekilde ayrıldı daha sonra doyumsuzluk almak için baskasıyla çıkmaya basladı kız pek temiz kalpliki anlatamam konusmaya basladık onu seviyordum saten ulasamadım yuzune bısey söyleyemedım en sonunda facesini buldum faceden konusmaya basladık onu sevdiğimi söyledim bi kaç hafta konustuk

fiilen ilk defa böyle bı duygu hissediyorum bi kıza karşı daha önce sevgililerim oldu fakat böylesini birincil gördüm böyle sevgiyi birincil hissettim oda çocugu yüz üstü bırakamıycanı o çocukla olmasaydı benle çıkabileceğini benden fazla hoslandıgını söyledi

günlerden sonradan çocuktan ayrılmaya sırası gelmişken çocuk önce davranarak ayrılmıs kızdan sonradan okul karıstı kızın eski sevgilisi yeni sevgilisini dövdü kıza sınıfta bağardı çağardı bilmem ne yaptı kız herçekten çok yıprandı babasınıda kaybetmişti hersey ust uste geldi suan tatilde döndüğünde oturup konuscaz bu konuyu kafamı dagatmak sıtıyorm dedi

beni sevdiğini söyliyo dorumu bilmiorm okulda yüzüme bakamıyo utanıyomus msj attıgımda heycanlanıyoms benle konusurken gülüyoms (sanalda) kız bednen bi yas büyük benzer okuldayız sizce kız döndüğünde kızla oturup konustugumda kıza ne diyim nasıl bana güvenmesini sağlıyım beni sahiden seviyomu bunu nasıl anlıyabilirim bi yardım edin

karşılıklı arkadasımız var onun akrdeşi gibi bnmde kardeşim gibi o öyle dil döktü onun baştan sona ayrılmaya karar verdi o dil döktüğünü 2 katını tekrar konsutu kız ona sevginin yaramadıgını kaç kişiyle denedıyse hepsiyle fazla fena şekilde ayrıldıgını sevgi görmedıgını söylemıs banada söyledı aşk istemiyorm diyo ne dersem diyim olmuyo çok dil döktüm ona böylece şeyler anlatmak sıtıyorum kı aslında benım bambaşka oldugumu anlasın ona olan sevgimi anlasın güvenirliliğimi hissettiriym ona fakat nasıl

farklıyım diycem gülceksiniz fakat gerçekten diğerlerinden farklıyım en azından kızın çıktıklarından hiç sevgi göremedı kızcağız gerçekten çok seviyorum onu nasıl olcak neler söylemem gerekıyo nsıl güvenini kazanmalıyım ansıl sevgimi hissettirmellıyım oturup konustugumuzda ne demeliyim en iyi hanımefendi ablalarım bilir bu işi bi el atın be ablalarım ( bütün 1 hafta var bugunnu sayarsak 9 unda oturup konuscaz suan konusmuyoruz kafasını kulak vermek ıstedi )

858,496Konular
982,164Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt