Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nolur yardım edın unutmam LAZIM!!!

Nolur yardım edın unutmam LAZIM!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 bucuk senedır hayatımın kızıyla cıkıordum ılk def abu kdr uzun olmusdu bı ılıskım tabı bu 1 bucuk senenın ıcınde ayrılıp barısdıklarımız oldu we ayrıldıımızda aglıordu annesı gorunce bırak onu falan dedı we bu seferde ıncır cekırdegını doldurmayan bır nedenle ayrıldık aradım telefonu kuzenı acdı ıstemıo senı dedı bır kerede onun sesınde duyıyım dedıgımde ıcerden bagırdı hyr hyr hyr dıe arkadaşlar nolur unutmam gerekliwe 4 gun once bulusmamızda bırbırımızı gozune bakarak soz wermısdık bır gun ayrılırsak kımseyle cıkmıcaz dıe we o cok gururlu bı kız azla aramaz benı bende demısdımkı sen aramasanda ben arıcam fakat sende cıkıcaksın telefona tamm demısdı fakat olmadı dostlar cıkmadı nolur destek edın unutmam lüzumlu unutamıorum onu napsam unutamıorum bana bı cozum yolu sunun artıq ofkemden jiletlemeye basladım kendımı onsuz olamıorum napmam lazım destek nolur

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt