Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nolurr bana da takviye edin

nolurr bana da takviye edin
0
163

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
azıcık uzun konu lakin yardımlarınızı bekliyorum şimdi bi çocuk vardı eniştemin çırağı ve eniştemde çocuğu mükemmel tanıo ben birincil gördüğümde çocuktan etkilenmiştim lakin onun çıktığı vardı o yüzden bişi yapamıodum ve sonradan çıktığı kızdan bölünmüş ayrılalıda 2 ay olmuş sonradan bu çocuk eniştemle konuşmuş ve benmle tanışmak istediğini ve önemli olduğunu söylemiş bende bunu duyunca sevindim biz bunla buluştuk ve konuştuk bana o kızdan artık korku ettiğini ve sadece hayatında ben olduğumu söyledi ve beni ailesiyle tanıştırmayıda düşünüodu 35 ay sonra da sözlenmeyi düşünüodk herşey çok güzeldi annesi falan biliyodu çıktığımızı bni de görmüştü annesi ve beğenmiş geçenlerde konuştuğumuzda annesi eski kız arkadaşıyla ne vakit barışceğini sormuş bende bunu duyunca aşırı sinirlendim lakin o kızla barışmıceğini ve beni sevdiğini söylemiş annesine benim içim rahatlamıştı lakin yinede korkuodum nese bana bugün bi mesaj attı konuşmalıyız diye ve bana terketmek istediğini söyledi ve ben napıcağımı bilmiorum annesi belli kafasını karıştırdı ve ben onu seviorm oda benden hoşlandığını söylüodu derhal ise napıcağımı bilmiorum

Similar threads

ßenim 26o32oo9 Tarihinde tanıstıgım hayatımda ilk kez aşık oldugum bi kız arkadasım oLdu onu cok sevviyordum o da beni seviyordu AnnesiyLe tanıstım Tanıstıkdan sonradan aradan 2 hafta gecti ve annesi ayrıl demiş geldi anLattı tamamlanmış dedim lakin biLki unutmuycam o da dedi unutmuycam neyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
konuyu uzatmadan sırık olayı anlatacağım çıktığım kız fazla yakın aile dostumuzun kızıKız eski erkek arkadaşını bırakıp benimle çıkmaya başladı benim için eski erkek arkadaşını bıraktı 6 ay çıktık sonra kız bitirmek istediğini söyledi fakat bana sen bunu duraklamak olarak gör dedi bende tmm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Geçen hafta Bahçeşehir'de hücum olayını ve yüzü gözü kan içindeki genç kadının  fotoğraflarını tüm memleket gördü. Haber en azından probleme kıymet veren tüm medya mecralarında yer aldı. Zira bence çok değerli bir haberdi. Ülkemizin içinde bulunduğu ruhsal duruma dair ipuçları veren kıymetli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Reşat Nurİ Güntekin Çalikuşu Edebi roman Özeti reşat nuri güntekin yazınsal kişiliği hakkında data, reşat nuri güntekin yazınsal kişiliği ve eserleri Reşat Nurİ Güntekin Çalikuşu Yazınsal Kişiliği Özeti incelemesi Yazarın Yazınsal Kişiliği Ve Eserleri: Reşat Nuri Güntekin iyi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,110Kullanıcılar
ahmet5657Son üye
Üst Alt