iltasyazilim
FD Üye
azıcık uzun konu lakin yardımlarınızı bekliyorum şimdi bi çocuk vardı eniştemin çırağı ve eniştemde çocuğu mükemmel tanıo ben birincil gördüğümde çocuktan etkilenmiştim lakin onun çıktığı vardı o yüzden bişi yapamıodum ve sonradan çıktığı kızdan bölünmüş ayrılalıda 2 ay olmuş sonradan bu çocuk eniştemle konuşmuş ve benmle tanışmak istediğini ve önemli olduğunu söylemiş bende bunu duyunca sevindim biz bunla buluştuk ve konuştuk bana o kızdan artık korku ettiğini ve sadece hayatında ben olduğumu söyledi ve beni ailesiyle tanıştırmayıda düşünüodu 35 ay sonra da sözlenmeyi düşünüodk herşey çok güzeldi annesi falan biliyodu çıktığımızı bni de görmüştü annesi ve beğenmiş geçenlerde konuştuğumuzda annesi eski kız arkadaşıyla ne vakit barışceğini sormuş bende bunu duyunca aşırı sinirlendim lakin o kızla barışmıceğini ve beni sevdiğini söylemiş annesine benim içim rahatlamıştı lakin yinede korkuodum nese bana bugün bi mesaj attı konuşmalıyız diye ve bana terketmek istediğini söyledi ve ben napıcağımı bilmiorum annesi belli kafasını karıştırdı ve ben onu seviorm oda benden hoşlandığını söylüodu derhal ise napıcağımı bilmiorum