Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Norm Ender: Popçular güçlünün yanında

Norm Ender: Popçular güçlünün yanında
0
104

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Ünlü rapçi Norm Nadir, geçtiğimiz akşam Aslı Şafak’ın programına konuk oldu. Ünlü isim hem rap yapmadığı periyottaki hayatını anlattı hem de popçularla ilgili açıklamalarda bulundu.

"6 sene bir şey yapmadım"

"Bir boksör üzere bekledim" diyen Ender, “2011’den 2017’e kadar 6 yıllık bir periyotta bir şey yapmadım. Bir yere kaybolmadım. Boksörler için derler ya, en yeterli yumruğu atabilmek için bir adım geriye çekilirsiniz. Ben izleyici oldum. Annem çalışan bir bayan olduğu için anneannem ve dedemle büyüdüm. Anneannemin rahatsızlığı vardı, biz bakıyorduk. O devir vaktin geri getiremeyeceği şeyler ilgilenmek istedim. Anneannem vefat etti." dedi.

u_3679.jpg

Rap’çi “Popçular müziklerinizin kaymağını yemeye çalıştı mı?” sorusuna şu cevabı verdi:

"Para kazandracak şeyin yanındalar"

“Popçuların ekosistemi bu. Oportünist bir müzik cinsinin canlıları oldukları için güçlünün ve daha fazla para kazandıracak şeyin yanındalar. Zira onların ekosisteminde yaşayabilmek için bunu yapmalısın.” Norm Seçkin, “Mekanın Sahibi” müziğiyle ilgili “Herkes sevdi, paylaştı, kimi de eleştirdi. Ancak herkesin sloganı oldu” açıklamasını yaptı.

u_5163.jpg

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt