Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Norm Fazlası Öğretmen Atamaları İle İlgili Son Haber !

Norm Fazlası Öğretmen Atamaları İle İlgili Son Haber !
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Norm Fazlası Hoca Atamaları İle İlgili Son Haber ! Norm Kadro Fazlası Öğretmen Atamaları Norm Fazlası Öğretmenlerin Atamaları Başladı Sevgili melekler ve özellikle hoca atamalarını merak edenler, norm fazlası öğretmenlerin atamaları başladı Detaylar şöyle; 1549040365 1549040365 normfazlasiogretmenatamalariileilgilisonhaber5c547af22eb58normfazlasiogretmenatamalariileilgilisonhaber5c547af22eb58 normfazlasiogretmenatamalariileilgilisonhaber5c547af22eb58 Milli Eğitim Bakanlığına ast Öğretmenlerin Görev ve Yer değişim Yönetmeliğin 41 Maddesindeki düzenlemeye kadar, norm kadro fazlası durumuna düşen derslik öğretmelerinin istekleri de dikkate alınarak her yerde atama yerlerinin belirlenmesinin planlandığı belirtilmektedir Norm Kadro Fazlası Olan Öğretmenlerimize Uyarılar başlığı aşağı ise fazlalık durumuna düşen öğretmenlerin kadrolu oldukları okul müdürlüklerine bir uygulama ile başvurarak atanma başvurusunda bulunmaları istenmektedirAçık olarak açıklanmış eğitim kurumlarından istediklerini seçim sırasına koyarak istedikleri sayıda tercihte bulunabilecekleri belirtilmektedir Atamalar başta görevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumları olmak üzere il içinde alanlarında norm kadro açığı yer alan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne tarafından yapılacağı ifade edilmektedir  

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt