Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Norm Fazlası Oğretmen Ataması Başladı

Norm Fazlası Oğretmen Ataması Başladı
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Norm Kadro Fazlası Oğretmen Atamaları

Norm Fazlası Oğretmenlerin Atamaları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Oğretmenlerin Atama ve Yer değiştirme Yonetmeliğin 41 Maddesindeki duzenlemeye gore, norm kadro fazlası durumuna duşen sınıf oğretmelerinin istekleri de dikkate alınarak yeniden gorev yerlerinin belirlenmesinin planlandığı belirtilmektedir

Norm Kadro Fazlası Olan Oğretmenlerimize Uyarılar başlığı altında ise fazlalık durumuna duşen oğretmenlerin kadrolu oldukları okul mudurluklerine bir dilekce ile başvurarak atanma talebinde bulunmaları istenmektedirAcık olarak belirtilen eğitim kurumlarından istediklerini tercih sırasına koyarak istedikleri sayıda tercihte bulunabilecekleri belirtilmektedir

Atamalar oncelikle gorevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilcedeki eğitim kurumları olmak uzere il icinde alanlarında norm kadro acığı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı ustunluğune gore yapılacağı ifade edilmektedir

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt