Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Normal Bios ve UEFI Bios hakkında

Normal Bios ve UEFI Bios hakkında

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Bir çok konuya göz attım ama hiç birinde açık açık doyurucu bir cevap göremedim
Asus K56CM Modeli bir laptop a sahibim w8 ile geldi bilgisayarım
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Benim bios um bu bu bios bana gerçekten artık çok eskiymiş gibi geliyor
Aslında amacım 120 GB bir SSD alıp ssd caddy ile Bilgisayarımı hızlandırmak ama
UEFI olan click bios ta AHCI mode diye birşey varmış ve ssd daha hızlı çalışıyormuş
Benim bu eski biosumu güncelleyip UEFI yapabilme ihtimalim var mı ?
Yada bilgisayarımın içinde UEFI var mıdır ?
Yada SSD yi bu eski biosta nasıl tanıtabilirim eski bioslara göre biraz karışık gibi geldi
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Arkadaşlar bilgisayarımda uzun zamandır mavi ekran çıkıp duruyor ve kendi kendine kapanıyor Daha sonra ise açmak istediğimde power a bastıktan sonra o bios dolum ekranı geçiyor ya orda bir dıt sesi bio girdiğimde bakıyorum ki bazen ne cd sürücüsünü ne de hard diski ikisini de görmüyor Realtek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Arkadaşlar bilgisayarımda uzun zamandır mavi ekran çıkıp duruyor ve kendi kendine kapanıyor Daha sonra ise açmak istediğimde power a bastıktan sonra o bios dolum ekranı geçiyor ya orda bir dıt sesi bio girdiğimde bakıyorum ki bazen ne cd sürücüsünü ne de hard diski ikisini de görmüyor Realtek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar Bir Türlü Bios Güncellemesi Bulamadım Nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı ? Veri Yolu (FSB) Özellikleri: Yol Türü Intel QPI Gerçek Saat 133 MHz Etkin Saat 133 MHz QPI Saat 2394 MHz Bellek Yolu Özellikleri: Yol Türü DDR3 SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı 16:4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Arkadaşlar Bir Türlü Bios Güncellemesi Bulamadım Nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı ? Veri Yolu (FSB) Özellikleri: Yol Türü Intel QPI Gerçek Saat 133 MHz Etkin Saat 133 MHz QPI Saat 2394 MHz Bellek Yolu Özellikleri: Yol Türü DDR3 SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı 16:4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,506Konular
983,088Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt