Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Norveç Ligi Ekiplerinden Viking FK Kalecisi Patrik Gunnarsson, Maç Öncesinde Kaleyi Küçültmekle Suçlanıyor

Norveç Ligi Ekiplerinden Viking FK Kalecisi Patrik Gunnarsson, Maç Öncesinde Kaleyi Küçültmekle Suçlanıyor
0
82

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-e6a99c3f2c1143e76844bdfc68aed2a722606cc1.jpg

Norveç futbol ligi Eliteserien'de Viking FK kalecisi Patrik Gunnarsson, maç öncesinde koruduğu kalenin direklerini birbirine yaklaştırdığı imgelerin paylaşılmasıyla gündeme oturdu. Viking FK kalecisi Patrik Gunnarsson, yan hakemin kale filelerini denetim ettikten sonra direkleri 10-15 santimetre kadar birbirine yaklaştırdığı görülüyor.

Norveçli haber kuruluşu Aftenbladet'e nazaran, Patrik Gunnarsson kale direklerini küçülterek kendisine avantaj sağladı.

Görüntülerde Patrik Gunnarsson'ın kale direklerini daralttığı görülüyor.

Ortaya çıkan öteki imajlarda de Patrik Gunnarsson'ın bunu bir alışkanlık haline getirdiği anlaşılıyor.

Gunnarsson, tartışma hakkında 'Bu yalnızca maç öncesi bir ritüelim. Bu da beni rahat hissettiriyor. Bundan fazlası değil. Yalnızca parmaklıkları biraz tekmeliyorum' demiş.

Siz ne düşünüyorsunuz?

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt