Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Norvec'in Yonetim Şekli

Norvec'in Yonetim Şekli
0
95

Similar threads

Japonya'nın Yonetim Şekli, Japonya Yonetim Şekli, Japonya'nın Yonetim Şekli nedir Japonyanın Yonetim bicimi Anayasal monarşi ile Parlamenter demokrasidir
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Hollandanın yonetim bicimi Hollanda Yonetimi Hollandanın yonetim şekli nedir Hollanda nın resmi adı Hollanda Krallığı'dır Yonetim Bicimi Meşruti Krallık'tırYani Parlemento esasına dayalı Monarşi sistemidir Monarşi sistemi : Bir hukumdarın devlet başkanı olduğu bir yonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Norvecin Telefon Kodu kactır Norvec Telefon alan Kodu Norvec'in uluslararası telefon kodu +47 dir
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Suudi Arabistanın Yonetim Bicimi Suudi Arabistanın Yonetim Şekli Nedir Suudi Arabistan'ın Yonetim Şekli Teokratik Monarşi dir Teokratik Monarşi : Dine dayalı yonetim bicimini tanımlamak icin kullanılan terim Daha doğru bir anlatımla, dini otorite organlarının siyasi otorite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Lubnanın Yonetim Bicimi Lubnan Yonetimi Lubnanın Yonetim Şekli Nedir Lubnanın Yonetim bicimi Parlementer CumhuriyettirYani Başkanlık Tipi Cumhuriyet'tirBu gunku devlet başkanı Mişel Suleyman, Başbakan Najib Mikati, Parlamento Başkanı Nabih Berri'dir
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt