Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nostalji: Eski Oyunları Yeniden Oynamak İster Miydiniz?

Nostalji: Eski Oyunları Yeniden Oynamak İster Miydiniz?
0
233

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Snesoramaus sitesi eski oyun alanında sahiden heybetli sayılabilecek bir arşive sahip Oyun üreticilerinin dağıtımına izin verdiği bütün konsol ve PC oyunlarını internet kullanıcılarına sunmuş Oyunlar Windows ’ta çalışacak şekilde setup yapılmış yani hiçbir emulatör veya başka birşeye ihtiyaç duymadan anında kurup oynuyorsunuz Oyunlardan birkaçını denedim de, hiç bu dek eğleneceğimi düşünmemiştim O dönemin tadı da farklıymış…
Yazının devamına beğendiğim birkaç oyundan ekran görüntüsü ekledim Doğrudan Doğruya link veremiyorum çünkü bandwith meselesi yüzünden dosyalardan bazıları dışarıda kapatılmış O nedenle bu adresten: http:snesoramausROMS?s PC&l * oyun ismini aratarak dosyaların hepsine zahmetsizce ulaşabilirsiniz bu vesileyle hatırlatma; sadece PC oyunları değil eski nitendo ve konsol oyunları da mevcut

Carmageddon 2 , Duke Nukem

Dune 2000, Extreme Pinball

Fifa 99, Ignition

Super Street Fighter 2, Starwars: Rogue Squadron 3D