Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nostaljik reklamlar

nostaljik reklamlar
0
70

Similar threads

Siyah beyaz reklamlar Bir cem yilmaz klasigi Birde cello muz vardi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ben izlerken reklamcılıkta ne kadar ileri bir noktaya geldiğimizi farkettim İnsan bu reklamları izlerken ozenmek yerine guluyor şuan yaaa imagesgecmistengunumuzereklamlar5ad1a252e6d5fgif imagesgecmistengunumuzereklamlar5ad1a252e6d5fgif Merak ediyorsanız buyrun sizlerde izleyin nerdeyse tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Cello,cello nedir,cello muzik aleti imagescellonedir5ad20fb047414 imagescellonedir5ad20fb1a34f0 Viyolonsel (ya da cello), 16 yuzyıl’da ilk ornekleri Fransa’da ortaya cıkan, esasen şekli kadın vucudunu andıran yaylı bir calgıdır Bu calgının atası’Viola da gamba’ adı verilen perdeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Parizyen mujde corap eski reklamlar Yıllarca dillerden duşmeyen bir jenerikti bu halada ilk gunki tadı alıyor insan dinlerken ahhhh cocukluğum ahhhh imagesparizyenmujdecorapeskireklamlar5ad1a9ddb1f9dpng Zarif midir, yada her bacakta ayrı guzel midir? bilemem ama hicte sağlam değildir bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
WhatsApp’a gelen yeni özellikler 2020 WhatsApp’a gelen yeni özellikler 2020 yılı ile hızlı başladı. Yeni yıla girer girmez teknoloji alanı kendini göstermeye başladı bile. Hızlı bir girişle ben buradayım diyen WhatsApp, güncellemesi ile beraber neleri getirdi? Ne kadar aktif kullanıcısı var ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt