Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Not Defteri Uygulaması Artık Ayrı Olarak Güncellenecek

Not Defteri Uygulaması Artık Ayrı Olarak Güncellenecek
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
not-defteri-uygulamasi-artik-windows-10-dan-ayri-guncellenecek-technopat-teknoloji-haber.jpg

Microsoft, Windows 10 işletim sistemi üzerinde düzenlemelerine devam ediyor. Son olarak işletim sistemindeki gereksiz uygulamaların önüne geçebilmek ismine bir grup düzenlemelere imza atan yazılım devi, artık de Not Defteri uygulamasını üzerinde düzenlemelere gideceğini belirtiyor.

Windows 10 Insider Preview Build 21337 sürümüyle bir arada şirket, Not Defteri uygulamasının Windows 10’dan farklı olarak güncelleneceğini duyurdu. Bu kısımdaysa Not Defteri’nin yeni güncellemeden sonra bağımsız bir uygulama olacağını belirten firma, kullanıcıların işletim sisteminin yeni sürümünü yüklemeden kelam konusu uygulamayı direkt Microsoft Store üzerinden güncelleyebileceklerini belirtiyor.

Tıpkı vakitte uygulamanın yeni logosunu da yayınlayan Microsoft, uygulamanın Başlat menüsündeki Donatılar klasöründen de kaldırılacağını söz etti. Bunun yerine Notepad’in Başlat menüsünde başka bir uygulama olarak görüneceğini ve böylelikle kullanıcıların Not Defteri’ne daha süratli bir biçimde ulaşabileceklerini belirtelim.

Similar threads

Windows ile birlikte, Windows'un birinci vakitlerinden beri gelen söz işlemci uygulaması Not Defteri, yakında Microsoft Store'da kendi kısmı ve sayfasıyla farklı bir uygulama haline gelecek, güncellemeleri de mağaza aracılığıyla dağıtılacak. Bu, Not Defteri kullanıcılarının artık yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bir Microsoft çalışanının yanlışlıkla Windows 11 için geliştirilmekte olan yeni Notepad (Not Defteri) uygulamasını sızdırdığı söyleniyor. @FireCubeStudios Twitter'da yeni uygulamanın ekran görüntülerini paylaştı. Görülen o ki, Windows 11 için Not Defteri'ndeki açılır menüler yalnızca Dosya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Geçtiğimiz aylara, Microsoft'un Windows 11 için tekrar tasarlanmış, yenilenmiş bir Not Defteri uygulaması üzerinde çalışmakta olduğunu öğrenmiştik. Microsoft sonunda yeni Not Defteri'ini tanıttı, lakin uygulama şu anda yalnızca  Dev Channel'daki Windows 11 kullanıcılarına sunuluyor. Uygulama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Microsoft, mevcut Windows uygulamalarını Windows 11 işletim sistemi için yavaş yavaş yenilemeye devam ediyor. Paint, Not Defteri, Saat, Telefonunuz ve öbür uygulamalara ek olarak Microsoft, Outlook ismi altında yeni bir e-posta uygulaması üzerinde çalışıyor. Proje “Project Monarch” olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Microsoft’un Windows 11 ile tasarımı baştan aşağı yenileme işine giriştiğini uzun vakittir konuşuyoruz. İşletim sistemiyle yerleşik olarak gelen uygulamalar, genel Windows tecrübesi için değer taşıyor ve Microsoft, bu uygulamaların günlük kullanım için epeyce kıymetli olduğunu söylüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,866Kullanıcılar
txnaSon üye
Üst Alt