Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Notalara yazacaktım sözümü bırak dediler...

Hoş geldin! Cvvhvv tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Notalara yazacaktım sözümü bırak dediler...
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Notalara yazacaktım sözümü bırak dediler Notalara yazacaktım sözümü bırak dediler Bir şarkı tuttum içimde,notası sen,sahibi sen,sözü sen, ''Do''dedim önce Bırak dediler Niçin dedim!! Dokunma,kanar dediler Ne dedim!! Gözündeki yaşlar dediler Onlar zaten kan ağlıyor yaşları tükendi dedim Değiyormu dediler Değmese kanarmı dedim,sustular Sonradan ''sol''dedim Dur sürme o notaya elini dediler Niçin dedim ''sol'' yanın yüreğin acır dediler Acısın acıyorda zaten dedim Neden dediler Bir bekleyeni vardı gelmedi dedim Ozaman umma acısı dinsin dediler Beklemeyeceksem,acısıda dinecekse dursun bu kalp dedim O gitmiş artık değil,böyle yaşayıp ölecekmisin dediler Benimki umut,zaten nefes alan bir ölüyüm dedim sustular Sonra ''fa''dedim Bir hüznünmü var dediler Evet,halimden belirlenmiş olmuyormu dedim Sevdamı dediler Hemde en karasından dedim Tutulma yanarsın dediler Yanıyorum zaten dedim Leyla mecnunda acı cektide kavuşamadı dediler Ara Sıra acı çekerek sevmek lüzum her zaman mutlulukla olmaz dedim sustular Daha Sonra ''la''dedim Dur dediler Niçin dedim O felakettir,gözyaşıdır,acıdır dediler Ben felaketin en büyüğünü yaşadım,gözyaşının kankırmızısını akıttım,acının en derinini tattım dedim Değdimi yaşadıklarına dediler Değmese yaşarmıydım dedim sustular Artık mutluluğa geç dediler Nasıl dedim Her Zaman sessizleri kullandın acıyı gözyaşını anlattın,her şarkıda,her notada birazcık mutluluk vardırHani nerde ''simire''dediler Onlar o gelince olacak dedim Ya o gelmesse burdan laf çıkaramazsın dediler O vakit benimle beraber yarım kalır dedim sustular ''Si'' bir sevdanın simgesiymişGökyüzünü maviyi ve bütün açık tonları anlatırmış Her sevda şarkısında bir ''si'' gecermiş Sen gelki sevdanın sözlerini dinleyip,renklerin tonlarını yaşayalım ''Mi''mutluluğun anahtarıymışYüzündeki tebessümü anlatırmış Hani ara sıra herhangi bir şarkının sözünde gülermişsin ya o sözden ''mi''gecermiş Sen gelki mutluluğun tebesümünü sözlerimizde gözlerimizde yaşayalım ''Re''huzurmuş,en hoş neyden çıkarmış sesi bir ferahlık verirmiş gönüllere Aşkın,sevdanın,mutluluğun kendisiymiş,her gönülden bir ''re'' gecermiş Sen gelki huzurun,sevdanın,mutluluğun,kendisini bir ömür keyifle yaşayalım Eğerki gelmessen ben gibi sevdamızın notasıda sensizlikle beraber bir ömür yarım kalacaktırNasılki herşey beceriksiz,bu bedendede her zaman birşeyler eksik Sözüm yarım sevdam yarım ben yarım Nasılki;acıdan gecmeyen şarkılar azıcık eksikse Öyleki;mutluluktan gecmeyen şarkılarda hepten eksik ALINTI  

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt