Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nox'u açarken bilgisayar donuyor?

Nox'u açarken bilgisayar donuyor?

Similar threads

Arkadaşlar Özelliklerini Verdiğim Bilgisayar Need For Speed Shift'i Açar Mı?? Bilen Arkadaşlar Bilgilendirirse Sevinirim Hp Pavilion Dv71204ef İşlemci : Dual Core AMD Athlon X2 QL64 21GHz Ram : 3 Gb Ekran Kartı : Ati Mobility Readon 3450 512 Mb HDD : 320 ( Gerek Yok Ama Yine De Veriyim )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ben bugün prototype 2 nin cd sini aldım ve eve geldim oyunu kurdum ama açmak için tıkladığımda siyah ekran çıkıp bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor bide hopörlerden dıdıdı diye ses çıkıyor lütfen bilen biri varsa söyleyebilirmi
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Selamün aleyküm arkadaşlar bilgisayara sleeping dogs yükledim ***** filan yaptım oyunu açtım new game diyorum sonra donuyor yardımcı olurmusunuz (windows 7 ultimate 32 bit benim pc)
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar oyunu windows81 dizüstü bilgisayarıma kurdum fakat pes 13 simdegisine çift tıklarken ( bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyorbu nedenle işlem sırasında hatalarla karsılasabilrsiniz) diyo yoksay diyorum oyuna giriyorum maça başlarken (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar Bugün Need for Speed Shift 2 İndirecem Bilgisayarım Açar mı Yada Takılmalar Olurmu ? Pentium D 935 320 Ghz 4 MB L2 cache 2 GB DDR2 667 Mhz RAM Ati Radeon HD 3650 512 MB 128 Bit DDR2 Pci Express 500 GB Samsung HDD
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,290Kullanıcılar
ugurapo33Son üye
Üst Alt