Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Özelliklerini Verdiğim Bilgisayar Need For Speed Shift'i Açar Mı?? Bilen Arkadaşlar Bilgilendirirse Sevinirim
Hp Pavilion Dv71204ef
İşlemci : Dual Core AMD Athlon X2 QL64 21GHz
Ram : 3 Gb
Ekran Kartı : Ati Mobility Readon 3450 512 Mb
HDD : 320 ( Gerek Yok Ama Yine De Veriyim )...
Ben bugün prototype 2 nin cd sini aldım ve eve geldim oyunu kurdum ama açmak için tıkladığımda siyah ekran çıkıp bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor bide hopörlerden dıdıdı diye ses çıkıyor lütfen bilen biri varsa söyleyebilirmi
Selamün aleyküm arkadaşlar bilgisayara sleeping dogs yükledim ***** filan yaptım oyunu açtım new game diyorum sonra donuyor yardımcı olurmusunuz
(windows 7 ultimate 32 bit benim pc)
Arkadaşlar oyunu windows81 dizüstü bilgisayarıma kurdum fakat pes 13 simdegisine çift tıklarken ( bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyorbu nedenle işlem sırasında hatalarla karsılasabilrsiniz) diyo yoksay diyorum oyuna giriyorum maça başlarken (...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.