Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

NSIS ERROR yada ''error decompressing data!corrupted installer? '' hatası alanlar içe

NSIS ERROR yada ''error decompressing data!corrupted installer? '' hatası alanlar içe
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler oncelıkle knight yuklemeye calısırken 7 ayrı lınkten ındırmeme rağmen hala bu hataları aldım karışık ama kısa cozum yolu war
oncelıkle başlattüm programlarKOMUT SİSTEMİNE giriyoruz açılan ekrana chkdsk yazıp enterlıyoruz va taramadan sonra bize bir hata bulduğunu soyluyor tekrar ekrana tıklayıp CHKDSK F yazıp tıklıyoruz (slash tan once 1 bosluk brakın)
ve tekrardan ekrana ''E'' yazıp tıklıyoruz sonra bılgısayarı yenıden başlatıyoruz

2ADIM (knight onlinede bu sorunu alanlar için)
knigh onlinenin resmi sitesinden game first inidirp kurun ardından çalıstırın sıze sayfada oyunlar gelecek ındırmek ıstedıqınız ordan knıght seçip ındırmeyı ''D'' diskıne baslatın ındırme ıslemı bıttıkten sonra aynı sayfadakı '' KUR '' isaretıne tıklayın ve oyun sizin

Not: deepfrezee programı olan arkadaslar kesinlikle programı kapatıp uygulayın inş yardımcı olmusumdur

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt