Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ntt 'den 1 ilk

Ntt 'den 1 ilk
0
270

Similar threads

Kıymetli bir dönüşüm süreci geçirdiklerini tabir eden NTT VERİ Business Solutions Türkiye ve MENA CEO’su Dr. Abdülbahri Danış, “1 Nisan 2021 itibariyle NTT VERİ Business Solutions olarak seyahatimize devam ediyoruz. Bu süreç içerisinde dünya genelinde yüksek kalite standartlarını gözeterek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
sevgimizin bir tanesiydin mujgan sacları sırtına kadar sırma sırma dokulur, elleri ufacık, gozleri dort defa lacivertti ve de her ne hikmetse o da bana gonulluydu oyle bir sevdim ki mujganı, dunyamı şaşırdım, haddimi bilemedim, evleniriz gibi geldi bana evimiz, yuvamız olur, ışığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Telekomunikasyon Ne demek, Telekomunikasyon Nedir, Telekomunikasyon Hakkında Bilgi Telekomunikasyon ;uzak iletişim, Fransızca télécommunication sozcuğunden gecmiştir Duyum, yazı, resim, simge ya da her ceşit bilginin tel, radyo, optik ile başka elektromanyetik dizgelerle iletilmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
17 yaşındayım okulda bir kız var bu kızı doğrusu geçen sene yaza içten farkettim bir iki bakıyordu falan ama ben böylece bir şey yapmadım zaten araya yaz girdi geçti gitti Bu yıl ilk yarıda goruyordum falan ama çok değildi nadiren falan ama ne olsuysa bu dönem oldu Bu yıl bu kıza tutuldum kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Hadi Fatih Terimi Unuttunuz peki ya büyük camiayı nasıl unuttursunuz Gerçekten Unutulacak Bir takımda değil rengide beli Sarrıııı kırmızıııııııııııı UEFA Kupası ’nın İstanbul ’a teslimindeki barkovizyonda kupayı şampiyon öteki takımlar anlatılırken Galatasaray ’ın ve Fatih Terim ’in adının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt