Nükhet Duru 'dan Gitti de Gitti Şarkı Sözleri Burada Bu konu; Nükhet Duru Gitti de Gitti şarkı sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, 70li ve 80li yılların unutulmaz seslerinden Nükhet Duru, büyük sanatçı Orhan Gencebay 'ın ünlü seslere okuttuğu parçalarının toplandığı albümde de yerini aldı Nükhet Duru bu albümde Gencebay 'ın Gitti de Gitti adlı parçasını seslendirdi Biz de bu sayfamızda her iki kıymetli ismi buradan anarak, Bu hoş parçanın sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549246243 1549246243 nukhetdurudangittidegittisarkisozleriburada5c579f27805benukhetdurudangittidegittisarkisozleriburada5c579f27805benukhetdurudangittidegittisarkisozleriburada5c579f27805be Gitti de gitti sevgilim gitti Ardına bile bakmadan gitti de gitti Bu gönül onundu almadan gitti En güzel ümidimi en hoş yıllarımı Çaldı da gitt Bir gönül oyunu oynamıştı benimle Kaybeden ben oldum kendi ellerimle Yaşamadım böyle derdin daha beteriyle Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle Başbaşayım talihimin acı kaderiyle Ummak yararsız dönmeyeceksin Anladım ancak inandım ancak beni sevmeyeceksin Diğer bir sevgili bulmuşsun dediler Korkarım benim gibi onu da perişan edeceksin Korkarım benim gibi ona da mutluluk vermeyeceksin Bir gönül oyunu oynamıştı benimle Kaybeden ben oldum kendi ellerimle Yaşamadım böyle derdin daha beteriyle Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle Başbaşayım talihimin acı kaderiyle Söz ve Müzik: Orhan Gencebay