Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nükhet Duru yine sessiz kalamadı: Benim yaşım benim yaşlılığım!

Nükhet Duru yine sessiz kalamadı: Benim yaşım benim yaşlılığım!
0
45

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
nukhet_duru_yine_sessiz_kalamadi_benim_yasim_benim_yasliligim_1650886018_9513.jpg

70'li 80'li yıllarda popüler müziğin en güçlü seslerinden olan Nükhet Duru, takipçisinden gelen eleştiriyle çileden çıktı. "Çok şımarık davranıyorsunuz" yorumuna Duru sessiz kalamadı. İşte detaylar...

Sesi ve şarkılara kattığı yorumlarla bir döneme damgasını vuran Nükhet Duru, son zamanlarda sosyal medyayı aktif kullanan sanatçılar arasında yer alıyor. Yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çeken Duru, kendisine gelen eleştirilere karşı sessizliğini koruyamadı. Daha önce de gelen yorumlara yanıt veren Duru, bir sosyal medya kullanıcısının "Şımarık davranıyorsunuz" eleştirisine verdiği yanıtla gündem oldu.

MzP4e_1650885981_693.jpg
Nükhet Duru

"BENİM YAŞIM, BENİM YAŞLILIĞIM"

Her hareketiyle gündemde yer eden şarkıcı Nükhet Duru, bir sosyal medya kullanıcısından gelen, "Ya Nükhet Hanım çok şımarık davranıyorsunuz çok. Yakışmıyor size. Her zaman mı öyleydiniz? Ben mi yeni görüyorum? Güzel değil. Biraz daha yerinde hareket ederseniz iyi olur sizi çok seviyorum aslında" şeklindeki yorumuna şöyle yanıt verdi.

mLTEU_1650885932_7416.jpg
Nkhet Duru eleştirilere yanıt verdi

"Benim yaşım, benim yaşlılığım benim kararım! İstersem evde oturup örgü örüp kedilerimle vakit geçirmeyi, istersem setlerde neşeli videolar çekmeyi seçerim. İster dizlerimin ağrısına rağmen dans ederim, ister işim yoksa bütün gün uyur emeklilik yaşarım."

Duru daha sonraki paylaşımında ise "Eleştirilerinizde daha nesnel ve anlayışlı olmanızı öneririm" dedi.

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt