Nükhet Durunun evine haciz ! 'KUAFÖR ORTALARDA DEĞIL' 1548621759 1548621759 nukhetdurununevinehaciz5c4e17c3888a3nukhetdurununevinehaciz5c4e17c3888a3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernukhet129kasim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EVİNDEN HACZEDİLEN İKİ PLAZMA TV'Sİ İKİ BİN YTL'YE SATILAN DURU 'KUAFÖRÜM EV KİRALARKEN İMZAMI TAKLİT ETMİŞ BORCUM DEĞIL, DAVA AÇACAĞIM' DEDİ Meşhur sanatçı Nükhet Duru'nun evine, 60 bin YTL'lik borcunu ödemediği gerekçesiyle haciz geldi Duru'nun Sarıyer İcra Müdürlüğü kadar Tarabya'daki evinde haczedilen biri 127 öbür 72 ekran iki plazma televizyonu, alacaklının avukatı Murat Itibar Baba'nın talimatıyla önceki gün haraç mezat satıldı İki TV, 2 bin YTL'ye alıcı buldu Artist, kimseye kefil olmadığını ve anlaşma imzalamadığını belirterek dava açacağını söyledi Kuaför Cemal Şenezel'in, Servet Kıdeyş'in villasını kiralarken kontrata haberi olmadan adının kefil olarak eklenip imzasının taklit edildiğini gösteren Duru 'Sahtecilikten kabahat duyurusunda bulundum Hak yerini bulacak' dedi Meşhur yıldız yaşadıklarını şöyle anlattı: 'Mal Varlığı Kıdeyş beni arayıp, villasını kiralamak isteyen Şenezel'i sordu Ben de 'İyidir lakin ödemesine karışmam' dedim İki taraf sonradan kendi arasında anlaşıp kira kontratı yapmış Haberim olmadan kefil bölümüne adımı yazıp, imzamı atmışlar Şenezel bir sene kirayı ödemeyip ortadan kaybolmuş Konut sahibi de bana haciz göndermiş' Borca itiraz ettiğini söyleyen Duru 'Kuaför ortalıklarda değil Ben de avukatıma talimatlar verdim; sahtecilikten kabahat duyurusunda bulundum' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.