Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Numarasını İstedim Lakin, Aşk Doktorları yardım

Numarasını İstedim Lakin, Aşk Doktorları yardım
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ilk kez herkeze merhaba direk konuya geçiyorum bi kıza vuruldum (Aşık oldum) Hemen Kız bana arada bakıyor ama 2 saniyeden pozitif yok bende bi deniyim dedim gittim topladım cesareti gittim tel numarasını istedim o sırada voleybol oynuyorlardı napıyım kardeşi fln yanından ayrılmıyor sonradan bana bakmadı bende dedim bakarmısın dedim efendim dedi bende dedim tel numaranı verebilirmisin dedim daha sonra köşeye gidip arkadaşıyla konuştular fln sonra oyuna devam etti anlamadım ben dün söyledim bugün örneğin dahada pozitif baktı bana bu kızı alırsam yapamıcağım bişey değil bu dünyada dicem

Similar threads

Ben baya bi süredir bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 3 hafta fln oldu hastahanede staj yapıyor bende onu görebilmek için paso yoktan yere hastahaneye gidiodm Kan labratuarında stajını yapıo bende labratuarın karşısına oturup onu izliodm sürekli dönüp bakıo bende ona bakıyorum zaten başka bir yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba oncelikle fazla uzun yazıcam telefondan hemde zaten tahminen okudukca meraktan devam edersiniz lakin yinede sizden ricam sonuna kadar okumanız ve yorumlarınızı esirgemeniz 17 yasındayım lise uce gidiyorum dersaneden bir kıza asık oldum ama cok fena tutuldum bana resmi olarak hayatı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
9 ay önce Eylülün 2 haftası pazartesi yada salı olmalı Arkadaşlarla birlikte bir öğle arasında dolaşıyoruz ve okulun anında yanında bir kick boks klubu hemencecik nasıl kaydolacağımız öğrendik ve belgeleri aldık ve perşembe gün 7 de gideceğiz diye anlaştık hevesten olacak 6da gittim kulube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bu sene yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden daima anlamsız çıktı 1 Birincil okuldaydım aynı sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim önerge ettim olağan yanıt arkadaş kalalım oldu 2 Yakın arkadaşım kız vardı sahiden sevmiodum ama bu işe bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt