iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar kutup konuya giriyorum moralîm fazla fena Sevdiğim bir kız vardı sevgilisi olup olmadığını bilmiyordum bambaşka dershanelerdeniz arkadaşıma sordurttum kız cevap vermiycem demiş yokmuş zaten Daha Sonra biryerden yazdım arkadşım konuşmuş senle rahatsız oldunmu diye oda kendin konuşbilirdin dedi Sonradan gittim konuştum merhaba merhaba filan yürüyoruz yolda hoşlandığımı söyledim ve sadece tanışmak istedim her şey benim açımdan olumlu gibiydi daha sonra durduk kıza dedim rahatsız oldysan tanışmayalım hiç her tarafta diye oda numarasını verdi whatsapptan konuşalım dedi tmm dedim Sonradan wapptan mesaj attı banal daha sonra bu yıl imtihan senem kafamı böyle şeylerle meşgül etmek istemiyorum anlıyormsn bni filan Peki ozmn kendine iyi bak sevildin yazdım oda kendine iyi bak yazdı ve bitti anlamadığım niye her tarafta numaranı veriyosun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.