Oyuncu Parıltı Fettahoğlu’nun yakında izleyicilerle buluşacağı Babil serisi için röportaj verdiği MAG mecmuası, okuyucularına kişisel oyuncu hakkında şaşırtıcı açıklamalara mekan verdi.
MAG mecmuasına şaşırtıcı açıklamalara nokta veren Işık Fettahoğlu,"Kendinizi eleştirdiğiniz durumlar oluyor mu?" sorusuna samimi biçimde cevap veren oyuncu, Babil serisi için, "Senaryoyu okuduğum esnada çok yorgundum açıkçası. Tam da yorgunluğun içinde karakterin arayışı ve güçlü duruşu beni çok etkiledi" biçiminde konuştu.
"Kendinizi eleştirdiğiniz durumlar oluyor mu?" sorusuna samimi biçimde cevap veren oyuncu,“Elbette. Velev kendimi biraz ziyade ‘döverim’. Lakin işe yarıyor. Önceleri bu muaheze yıpratıcı olabiliyordu. Neredeyse Anka kuşu misali, içimde kendimi yakıyor, sonra küllerimden yine var etmeye çabalıyordum. Artık Nur’a daha yakınım, onunla savaşmak ve mütemadi savaş etmek mahalline ona hak verip onunla hareket ediyorum”dedi.
YATIRIM YAPIYOR!
Doğuş Grubu’na ilişkin D.ream şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Levent Veziroğlu'nun, yeni yılda New York'ta açılacak 6 milyar dolarlık devasa alışveriş merkezinin yöneticiliğini ele alacağı konuşuluyor. Veziroğlu'nun oyuncu eşi Nur Fettahoğlu, bu sayede New York'a belli başlı devirlerde ziyaretlerde bulunacak.
Veziroğlu, yılda 46 milyon kişinin ziyaret edeceği AVM’nin yeme-içme ve cümbüş operasyonlarını üstlenecek.