Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nur Yerlitaş Kimdir?

Nur Yerlitaş Kimdir?
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nur Yerlitaş Kimdir? nur yerlitaş nereli nur yerlitaş yaşam öyküsü kimdir yerlitas kimdir nur yerlitaş, kimdir, hakkında bilgi, hayatı, röportajı, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548237731 1548237731 nuryerlitaskimdir5c5a52a94ce18nuryerlitaskimdir5c5a52a94ce18nuryerlitaskimdir5c5a52a94ce18 Sevgili melekler, Ekranların sevilen yarışması ''Bugün ne giysem?''in jüri üyelerinden biri Nur YerlitaşKendisiyle yapılan bir röportajla,meşhur modacıyı tanıyalım Ünlülerin modacısı Nur Yerlitaş, ilginç bir şahsiyet Tatlı sert olabilmeyi fazla ufak vakit kesitine sığdırmakta hiç güçlük çekmiyor Dobralığı ile biliniyor Bu yüzden sözünü kaçınmak hiç ona kadar yok Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tanım ediyor Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor Sevgili Nur Yerlitaş’la daha çok dizileri ve meşhur oyuncuların kıyafetlerini konuştuk MEDYABEY: Sizin için “modacı” seslenmek doğru olur mu? Siz, yaptığınız işi nasıl nitelendiriyorsunuz? NYERLİTAŞ: Ben, “modacı” ifadesini sevmiyorum Ben, “kostüm tasarımcısı”yım Benim bir dikiş atölyem var Dikişçi ve kostüm tasarımcısıyım TV’de bir takım programlarda “modacı” denilen insanların birçoğuna ben o gözle bakmıyorum Sabahleyin uyanıyorlar, modacı oluyorlar MEDYABEY: TV ile aranız nasıl? TV izlediğinizde daha çok hangi programları takip edersiniz? NYERLİTAŞ: Ben dizikolik oldum Peşine Düşüp Takip ettiğim birkaç tane dizim var ara sıra pazar ve pazartesi akşamları spor programlarını da izliyorum Rastlarsam Ali Kırca’nın Siyaset Meydanı’nı, konu beni çekerse Abbas Enerjik’nün sunduğu Genç Bakış programını izliyorum Şehvetli bir kadın olduğum için dram içeren programları izlemiyorum Çünkü izlediğim dramlar beni gün baştan başa etkiliyor Ben, belgeli izlemeyi de seviyorum Belgesellerde bizim gitmediğimiz, meçhul ülkeler var Onların ırksa kıyafetlerini, ırksa oyunlarını, kültürlerini izlemeye bayılıyorum Öbür yaşamlardan ve insan manzaralarından çok etkileniyorum Sözde izlediklerim bana rüya gibi geliyor Bizim birkaç kilometre ilerimizde bile diğer bir hayatlar var Bu gördüklerimden mesleki olarak da besleniyorum MEDYABEY: Dizi izliyorum dediniz Hangi dizileri peşine düşüp takip ediyorsunuz? NYERLİTAŞ: Natürel oysa Mükemmel Yüzyıl dizisi benim için hakikaten çok muhteşem Orada değerli oyunculardan hoş oyunculuklar izliyorum Bilhassa yüz mimiklerini fazla güzel kullanıyorlar Bu da yönetmenin başarısı olsa gerek MEDYABEY: Muhteşem Asır’ın kostümleri medyada eleştirilmişti Siz, kostümleri nasıl buldunuz? NYERLİTAŞ: Kostümleri çoğunlukla beğeniyorum Beğenmediklerim de oluyor Bilhassa Kanuni’nin kostümlerini, şapkalarını fazla beğeniyorum Nebahat Çehre’nin kostümlerinde ekrandan gördüğüm kadarıyla hiç sentetik kumaş göremiyorum Tabii oysa orada bir sürü figürasyon var Fazla masraflı bir dizi Bunların hepsinde çok iyi kumaşlar kullanmaya bütçe yetmez Lakin çoğunlukla dekorasyonu ve kostümleri çok beğeniyorum Daha ne olabilir oysa Mükemmel Asır, beni heyecanlandırıyor Diziyi izlerken bununla birlikte tarihteki Hürrem’i de izlemiş oluyorum Daha Sonra, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisini izliyorum Oradaki Fatmagül’ü seviyorum Dizide yaşadıklarından nedeniyle ona üzülüyorum Ayrıca Beren Saat’in oyun olarak bir performansı var Mimiklerine, bakışlarına, hele hele onun yürüyüşüne bayılıyorum Böyle acayip bir yürümesi var ya, nedense o yürümesine ölüyorum Yengesi Mukaddesi de bundan böyle seviyorum MEDYABEY: Bundan Böyle dediğinize göre evvelden böylece hoşlanmıyordunuz galiba? NYERLİTAŞ: Evet, tavırlıydım ona Ne dek egoist, ihtiraslı bayan diyordum O da kolayı seçmeyi seviyor Zoru sevmiyor Ama dizide benim için Fatmagül fazla kayda değer Bunların dıştan Pek Bir Geçer Vakit Ancak’de çok büyük bir üzüntü var Bu da gerçeklerden uzakta bir dram yok Orada yaşananlar, çevremizde olan olaylar Keza dönem dizisi olduğu için nostaljik bir tarafı da var dizinin Defalarca soruyorum dizide ne oldu diye Çünkü, üzülüyorum, seyredemiyorum O minik Osman’ın ağlamaları ve diğer can sıkıcı olaylardan nedeniyle üzülmemek için izlemiyorum Fakat muhteşem bir dizi MEDYABEY Tarz ve giysi açısından hangi ünlüleri iyi buluyorsunuz? NYERLİTAŞ: Ben, Beren Saat’i çok beğeniyorum O kızda bir şey var Öbür bir zarafeti, hüznü, şımarıklığı var Yelpazesi fazla geniş Hoş, naturel bir kız Gözleri, gülümsemesi de güzel Ben, onu daha bir diğer bakmak istiyorum Daha hoş, daha iyi planlanmış elbiselerle…Mesela, ben onu ödül törenlerinde görüyorum TV’lerde ya da dergilerde de denk geliyorum Daha bir diğer bekliyorum onu MEDYABEY: Beren Saat’i ben giydirmek isterdim diye düşündünüz mü? NYERLİTAŞ: E natürel niçin olmasın Benim ona karşısında acayip bir sevgim var Kendi kafamda onu fazla özel bir yere koymuşum Fena giyiniyor demiyorum Benim istediğim gibi değil yalnızca Ben onu hayalimde giydiriyorum Fakat öyle çiçekhaşere, boncuk, işlemelerle değil Fazla dikkatle dikilmiş çok iyi bir kumaştan elbise olmalı Sade lakin bir yerinde atraksiyonu olan bir elbisenin içinde düşünüyorum onu Ay, sakın alınmasın şu anda bana MEDYABEY: Başka tarzını beğendiğiniz oyuncular var mı? NYERLİTAŞ: ara sıra Cansu Akarsu’yi beğeniyorum Zaten mankendi ve hoş bir fiziği var Onun o soğuk halini beğeniyorum O, sempatik değil Daha çok “cool” bir kız Lale Devri’nde oynayan Serenay Sarıkaya’yı ayrıca dizisindeki halini hem de özel hayatındaki tarzını beğeniyorum Fazla güzel bir karoser çatısı var MEDYABEY: Ya beğenmedikleriniz? NYERLİTAŞ: Bergüzar Korel’i oynadığı Bitmeyen Şarkı dizisinde beğeniyorum Çok güzel ve hoş bir bayan Fakat ben onun giyim tarzını pek beğenmiyorum Yine, Mustafa Sandal’ın eşi Emina Filika’ın çok hoş, nazik, nazlı bir görüntüsü vardı Ama onu iyi bir askı olarak göremiyorum MEDYABEY: Show TV’de “Bugün Ne Giysem” adlı bir projeye başladınız Ama biz, sizi daha önceki TV projelerinde de görmüştük Bize o programları tekrar hatırlatır mısınız? NYERLİTAŞ: Bundan takriben 4 sene önce yeniden Show TV’de Bak Kim Dans Ediyor’da jüri üyeliği yaptım O, benim TV’deki ilk programımdı Millet beni o programda benimsedi Çünkü benim içimde matruşkalar var İçimdeki “artist” kadını dışarı çıkarmaya çalıştım orada Sonra Yemekteyiz’de yer aldım Önce ben istemiyorum dedim Lakin Seda Sayan çok ısrar etti Sonradan kabul ettim ve birincil program benim evimde çekildi Programın yayınlanmasından sonra Rumeli Caddesi’nde doktora gidiyordum bir anda insanlar etrafıma toplandı Onlardan güzel tepkiler aldım Bana sizi fazla sevdik, eve sizi seyretmeye gidiyoruz dediler Arkasından Facebook’ta ve Twitter’da kıyametler koptu Harikulade yoğun geri dönüşler aldım Bütün bunlara inanamadım Yemekteyiz’de de içimden geldiği gibi davranmıştım Millet beni Yemekteyiz’de de çok sevdi MEDYABEY: Peki, şimdi içinde olduğunuz Bugün Ne Giysem nasıl bir program? NYERLİTAŞ: Natürel bu program Yemekteyiz gibi yok Burada jüri üyesiyim Hergün karşımıza 1012 tane hanımefendi çıkıyor Huysuz ve tatlı kadın oldum burada Gelen adayların gözünün içine bakıyorum, üzülüyorum Ama beynim ve mantığım olmaz diyor Aynaya bakmadın mı deyip sinirleniyorum Çünkü bu program bir stil, tarz yarışması Yarışmacıların giydiği kıyafetler, imitasyon veya sentetik olabilir Ben oralarda değilim Mesela, bir bayan pazardan 15 liraya bir elbise almış ve biz onu çok beğendik Çünkü tarzını yakalamış Ben bu programda tatsız olacağım diye çok korkuyorum Çünkü ahali, kendinden bir şey buldu bende Puanlarımı fazla adil bir şekilde devretmek istiyorum Lakin bir taraftan da üzülüyorum Çünkü içeride ağlayanlar oluyor MEDYABEY: Yeni programınızın kadınların giyim kültürlerine katkı yapacağına inanıyor musunuz? NYERLİTAŞ: Natürel oysa düşünüyorum Eğer kadınlar, konuşmalarımızı dikkatle dinlerlerse, sanıyorum program onlar için öğretici olabilir MEDYABEY: Bu programı kabul etmenizde ne etkili oldu? Programın nesi heyecanlandırdı sizi? NYERLİTAŞ: Bugün için artık yaşını başını almış bir bayan olarak olgunluk dönemimi yaşıyorum Meslek hayatım stresli Buradaki performansım, yorgunluğum profesyonel Nur Yerlitaş’ın atölyedeki hayatı için bir gıda biçimi oldu diyebilirim