Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurettin Demir Kimdir, Hayatı

Nurettin Demir Kimdir, Hayatı
0
111

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Nurettin Demir Biyografisi
Nurettin Demir Özgeçmişi
Nurettin Demir Hakkında Veri

Nurettin Demir ( 1953 )

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
1953 yılında Fethiye ’ ’nin Göcek Köyünde doğdu İlkokulu Göcek ’ ’te, Ortaokulu İzmir Buca ’ ’da tamamladı 1967 yılında Heybeliada Askeri Deniz Lisesine girdi, ancak sivil yaşamı tercih ederek 1970 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı 19771981 yılları arasında Ege Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ’ ’nda muavin ve uzman olarak ödev yaptı
19811982 yılları arasında Diyarbakır Askeri hastanesinde bayan Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak askerlik görevini yaptı 19811983 yılları arasında Diyarbakır SSK Hastanesinde Fahri Bayan Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak ikinci görevde bulundu 1983 yılında SSK Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Bayan Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak göreve başladı1983 Aralık1985 yılları arasında Başasistan,1987 yılında Şef Yardımcısı sınavını kazandı 1989 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ’ ’nda Doçentlik unvanını aldı
İki dönem İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, 1990 yılında da İzmir Tabip Odası ’ ’nın SSK Ege Doğumevi ve Bayan Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane temsilciliğini yaptı 1992 yılında, İzmir ve Ege Bölgesi ’ ’nde başarılı hizmetler vermeyi amaçlayan İrenbe Tıp Merkezi kuruculuğunu yaptı
1992 ve 1994 yılları aralarında SSK Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevine getirildi Türkiye ’ ’de birincil Veri Operasyon ve hastane otomasyon sistemini kurdu 1995 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sağlık Durumu Danışmanlığında bulundu
1994 yılında İzmir Fethiyeliler Kültür ve Tanıtma Derneği başkanlığına getirildi 20002004 yıllarında Şanlıurfa, Harran Üniversitesi dönemi hariç, yılına değin 5 dönem dernek başkanlığı yaptı
1998 yılında İzmir ’ ’in birincil Özel Tüp Bebek Merkezini İrenbe bünyesinde hizmete sundu
Başhekimliğinde gösterdiği başarılarından dolayı İzmir Milletvekilliği adaylığı öneri edildi ve CHP milletvekili adayı oldu 20002004 yıllar arasında İrenbe ’ ’den ayrılarak, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyesi, Bayan Hastalıkları ve Doğum AD Başkanı, Cerrahi Tıp Bilimleri Birim Başkanlığı ve Baştabiplik görevlerinde bulundu Ayrıca benzer dönemler aralarında Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeliği ve Harran Üniversitesi Senato üyeliklerinde de bulundu 2004 yılında emekli oldu
Tüp Bebek Merkezi ’ ’nde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak tahsis yaptı İzmir, Şanlıurfa ’ ’da lokal televizyonlarında değişik afiyet program yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı İrenbe Afiyet Dergisini yayınladı ve uzun yıllar benzer derginin editörlüğünü de yaptı
2008 yılında, Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ISIM Öğretim Üyesi olarak atandı yılında, Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanlığı ’ ’na atandı Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanlığı görevinden CHP ’ ’den miletvekili namzet adaylığı için istifa etti
Evli ve 2 çocuk babası olan Nurettin Demir ’ ’in eşi Prof Dr Esen Demir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıklarında Öğretim Üyesi *

858,496Konular
981,659Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt