Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurettin Rencber-Avuntu şarkı sozu

Nurettin Rencber-Avuntu şarkı sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Avuntu şarkısının sozleri
Nurettin Rencber Avuntu şarkısı sozleri

avuntu

gecelerde buldum onu
loş ışıklı bir mahsende
kadehleri dikip duran
bir kız cakıldı sineme

gonlum kaydı goz yanıldı
aşktır sandım yar
karşılıksız bir sevdada
yanıp bittim yar

kızın başı bulutluydu
yalanlardan umutluydu
biraz hava biraz marka
butun omru avuntuydu

gonlum kaydı goz yanıldı
aşktır sandım yar
karşılıksız bir sevdada
yanıp bittim yar

Similar threads

Nurettin Rencber Aşk Sana Benzer şarkısı Nurettin Rencber Aşk Sana Benzer şarkı sozu Aşk Sana Benzer şarkı sozleri bir gun cıkıp gel uzak yollardan benim can yaramı sarmak icin cunku bir nefes ki aşk sana benzer benim can yaramı sarmak icin cunku derin bir nefes ki aşk sana benzer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Yaralı gemi şarkı sozu Nurettin Rencber Yaralı Gemi şarkısının sozleri yağmurun Sesini Dinliyormusun Kederli Bir Bilge Bir Nehir Gibi Uzaktan Esiyor Şimal Ruzgarı Eski Bir Hayalden Yeşermiş Gibi Yağmur,RuzgarVe Ben Seni Bekliyoruz HaIa İlk Gunun Sıcaklığıyla Yaralı Bir Gemiyim Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Halil Sezai Sevda Tanrıcası sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Sevda Tanrıcası şarkı sozu Sevda Tanrıcası şarkısı sozu halil sezai seni sevda tanrıcası yapan şu aptal gonlum, değil mi? gozlerin kurdu gonlume tuzak gozlerinde suclu, gonlumde bir gokyuzu, masmavi deniz sensiz kimsesiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası sozleri sevda tanrıcası şarkı sozu halil sezai halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası şarkı sozu Halil sezai paracıkoğlu ilk albumuyle sevenlerine merhaba diyoralbumun cıkış tarihi ise 21 Kasım Pazartesi işte albumdeki sevilen parcalardan biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Yonca Lodi Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Yonca Lodi Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Yonca Lodi Aldatıldım,hic ummadık yerdek yara aldım inanmıştım,cocuklar gibi kapılmıştım yine ben yanılmışım,yine ben aldanmışım,yine ben Ağlaya ağlaya icimdeki yaralara aldırmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,991Kullanıcılar
bazousSon üye
Üst Alt