Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurettin Rencber - Yaralı gemi şarkı sozu

Nurettin Rencber - Yaralı gemi şarkı sozu
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaralı gemi şarkı sozu Nurettin Rencber
Yaralı Gemi şarkısının sozleri

yağmurun Sesini Dinliyormusun
Kederli Bir Bilge Bir Nehir Gibi
Uzaktan Esiyor Şimal Ruzgarı
Eski Bir Hayalden Yeşermiş Gibi
Yağmur,RuzgarVe Ben Seni Bekliyoruz
HaIa İlk Gunun Sıcaklığıyla
Yaralı Bir Gemiyim Ben Denizlerde
Son Fırtınam Birazdan Kopacak Gibi
Avucumda Nefesin Ruhumda Sesin
Yıllardır Yoksun Ama Sanki Dun Gibi
Yıldızlar,Gece Ve Ben Seni Bekliyoruz
Hl İlk Gunun Sıcaklığıyla
Dalgalar,Kuşlar Ve Ben Seni Bekliyoruz
Unutulmuş Olmanın Burukluğuyla

Similar threads

tarkan kayıp sozu, tarkan kayıp şarkı sozleri, tarkan kayıp şarkısı sozleri, Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek kuştu Biten bir aşktan cırpınıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Tarkan Kayıp Şarkısı Sozleri Tarkan yolun acık olsun demek isterdim şarkısı Yolun acık Olsun Demek isterdim Tarkan Kayıp Albumu Yolun Acık Olsun Demek İsterdim Tarkan Şarkı Sozleri Tarkan yolun acık olsun demek isterdim şarkı sozu Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Sagopa Kajmer Galiba sozleri Sagopa Kajmer Galiba şarkısı Sagopa Kajmer Galiba Şarkı sozleri Sagopa Kajmer Galiba Şarkı sozu Verse 1: Bu ikilemlerin arkasında cok şey var Hic bir şey bir neden değil ki Ama hak ettğimi duşunduğumde hic de adil değil ki Sen nesin ve kimsin? Sal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
sagopa kajmer galiba sagopa kajmer galiba şarkı sozu sagopa kajmer galiba sozleri GALİBA Bu ikilemlerin arkasında cok şey var Hic bir şey bir neden değilki Ama hak ettiğimi duşunduğumde hic de adil değilki Sen nesin ve kimsin? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık cok gergin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
taylor swift you belong with me şarkı sozu taylor swift you belong with me şarkısı taylor swift you belong with me You're on the phone with your girlfriend Kız arkadaşınla telefondasın shes upset O uzgun Shes going off about something that you said Soylediğin bir şey icin sana kızıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt