Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nurgül Yeşilçay "depresyona girecek vaktim yok"

Nurgül Yeşilçay "depresyona girecek vaktim yok"
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nurgül Yeşilçay depresyona girecek vaktim yok nurgül yeşilçay, haberleri, 2011, yeni haberleri, görüşme Eşinden boşanan ve magazin gündemini meşgul eden, güzel başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, verdiği bir demeçte depresyona girecek vaktim değildemiş İşte o haber Melek'lernurgulyesilcaydepresyonagirecekvaktimyok5c4ea376739cbalt 1548657522 1548657522 nurgulyesilcaydepresyonagirecekvaktimyok5c4ea3769ef48nurgulyesilcaydepresyonagirecekvaktimyok5c4ea3769ef48 nurgulyesilcaydepresyonagirecekvaktimyok5c4ea3769ef48 O, sinema ve televizyonda parlayan bir yıldız O, hayattan ne istediğini haberdar olan bir insan O, oğlunu ayrı bir yere koyan bir anne O, seksi ve güzel bir kadın O, Nurgül Yeşilçay ‘Aşk ve Suç Oluşturan’nın oyuncusu, Elle Dergisi’nin nisan sayısına mülâkat verdi Dedi ama; “Buhran bir lüks Benim buna ayıracak zamanım değil Hayat çok hoş, defalarca şükrediyorum Dinç görünüyorsunuz Bu bir imaj mı yoksa kendinizi aslında zinde buluyor musunuz? Evet, dinç bir kadınım İki ablam var, ailenin en küçük kızıyım Ailemin prensesi olarak büyüdüm Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım İstediklerim hep oldu O yüzden biraz şımarık büyümüş olabilirim Bencilim; önce kendimi, sonradan karşımdakini düşünürüm Peki aşk devreye girince egoistlik durumu ne olur? Karşımdakinin kalıbına girmem, girersem de kesin oranda olur Bir yerde buluşman gerek Fakat büyük oranda onun hayatını yaşamam, o benim hayatımı yaşasın Sözünü sakınmayan, açıksözlü bir bayan olarak tanınıyorsunuz Fakat biten evliliğinizin ardındaki sessiz kaldınız Neden? Açık sözlü olmakla başkalarının duymasına gerek olmayan şeyleri bildirmek ayrı şeyler Biz bir ilişki yaşadık ve bitti İki birey aralarında ve kapalı kapılar ardında yaşanmış bir şey Cem bundan böyle benim arkadaşım veya dostum değil, sadece Nejat’ın babası Natürel ancak Nejat’tan nedeniyle görüşmeye devam ediyorum Zaten biten hiç bir ilişkimin ardındaki konuşmam Biten bir ilişkinin arkasında konuşmak açıksözlülük değil, ahlaksızlıktır kendimce Hayatınızda aşkın yeri ne? Aşk, dünyadaki en kayda değer şey Sadece bir insana duyulan aşk da yok İşine de aşık olabilirsin Bence hayatı yaşarken yeterince aşık ve yeterince deli almak lüzumlu Bunlardan biri eksikse bir ilişkide, o iş olmaz Ayrılıkların arkasından gelen dönemi nasıl geçiriyorsunuz? Depresyona giremeyen bir üretim var Çünkü içimde muhteşem bir hayat enerjisi taşıyorum Farklılıklara zahmetsizce ahenk sağlayabiliyorum Alışkanlıklarım var Depresyona girmek büyük bir lüks Bu değin şeyle uğraşıyorum, depresyona girecek vaktim yok Hayat çok hoş, devamlı şükrediyorum Artık daha da farkındayım kendimin Bir izaç yaşadım, bir çocuğum oldu, bir başarım var Bunlar beni büyüttü Her sabah kalkıyorum; “Çok şükür diyorum “Mesuliyet manyağıyım Nasıl bir annesiniz? id Azıcık önce Nejat dedi ama; “Sen dünyanın en iyi annesisin Ben de ona “Sen dünyanın en iyi çocuğu olduğun için diye cevap verdim Hür bırakıyorum, bağımsızlık olması gerektiği yerde Ama fazla sıkı kurallarım da var Onun uyku saatinde mutlaka yanına olma prensibiniz varmış Dostlarınızla yemekteyken bile yemeğe ara verip eve gider, Nejat uyuduktan sonradan yemeğe dönermişsiniz Evet Şizofren bir koşul Çocukla geçirdiğin süre çok farklı Meslek yerinde başka bir Nurgül oluyorum, evde başka, arkadaşlarımla başka Belki bir ilişkiyi sürdürmek o açıdan da güç dahası dördüncü Nurgül’e ben katlanamıyorum Offf, fazla şiddet! Gerçekte bölünmüş oluyorsun Sorumluluk manyağı bir insanım Bir şeyle uğraştığım vakit tüm kalbimle, dört elle sarılıyorum Nejat benim hayatımın anlamı Bu bölünmüşlük içinde önceliğiniz ne? Önce oğlum kazanç İşimi çok seviyorum, yani dünyanın en uğurlu insanlarından biriyim Lakin orada bir can var, dolayısıyla o daha önemli İşimiz, vefat kalım meselesi yok Biz ağırlama sektöründe çalışıyoruz Bir gün sete gitmediğinde kimse ölmez Ama çocukla bir gün bile ilgilenmemek bana dürüst gelmiyor Onun sağlığı, psikolojisi, mutluluğu her şeyin üstünde “Yurt dışarıya yaşamalıyım Rol gereği başka kadınları canlandırıyorsunuz Ne cins araçlar kullanıyorsunuz o kadınları kavramak ve onları oynamak için? Her filmde ayrı bir yöntem kullanıyorum Gözlem yapabilirsin, o kadar biriyle süre geçirebilirsin Zaten o karakterler senin tanıdıklarındır, zaten senin hücrelerinde vardır fakat kullanmıyorsundur, ara sıra de öyle olabiliyor Mesela ‘Vicdan’ filminde bir sahnede içki içip oynadım o sahnenin doğal olmasını istediğim için Lezbiyeni oynuyorsan onların gittiği yerlere gidiyor, onlarla bol süre geçiriyorsun Halkın ve entelektüellerin beğenileri konusunda, Türkan Şoray gibi herkesin sevdiği kadın oyuncusunuz Bunu neye bağlıyorsunuz? Samimiyete Seyirciye aleyhinde doğru olmama her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım Emek vermem, çok sevmemle de alakalı “Keşke oynamasaydım dediiğiniz bir filminiz oldu mu? Asla Yeni projeleriniz var mı? Yurt dışından gelen teklifler var, değerlendireceğim Birazcık da yurt açık havada yaşamak istiyorum Herhangi bir Avrupa şehrinde süre aşmak Turist olma durumunu sevmiyorum Orada ‘yaşamayı’ istiyorum Her gün aynı kafeye gitmeyi, benzer yolda yürümeyi, “Burası bizim marketimiz demeyi seviyorum (16042011 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır)  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt