Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurgül Yeşilçay evliliği ile ilgili kkonuştu

Nurgül Yeşilçay evliliği ile ilgili kkonuştu
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nurgül Yeşilçay evliliği ile ilgili kkonuştu nurgül yeşilçay evliliği nurgül yeşilçay röportajları evlimi boşandımı görüşme Meşhur oyuncu Nurgül Yeşilçay, evliliğine dair önemli açıklamalarda bulundu 1548643388 1548643388 nurgulyesilcayevliligiileilgilikkonustu5c4e6c4216ba2nurgulyesilcayevliligiileilgilikkonustu5c4e6c4216ba2 nurgulyesilcayevliligiileilgilikkonustu5c4e6c4216ba2 Sarıgerme’de bir davete katıldım Fazla eğlendik fakat benim için bu davetin bonusu Nurgül Yeşilçay’ı tanımak oldu Nurgül tanıdıkça sevdiğiniz tiplerden Her şeyden önce o bu işi çözmüş İsmi onu yok, o ismini taşıyor Harika insancıl olduğu gibi, harbi mi harbi bir kız Birincil tanıdığı insanla bile konuşurken büyük bir içtenlikle her şeyini anlatabiliyor Geçen hafta Nurgül’ü Bebek’teki evinde ziyaret ettim Cem Özer bize yedirdikçe yedirdi İnanamayacaksınız lakin Cem yemek yapmanın dıştan, turşu ve reçel bile yapıyor Nurgül’e “Hadi gel seninle suya, sabuna dokunan, seni över gibi yok, seni anlatır gibi bir röpörtaj yapalım dedim O da sağ olsun kabul etti Ve işte karşınızda Nurgül Yeşilçay Sen nasıl bir annesin? Nejat’ı nasıl yetiştiriyorsun? Annelikten ne anlıyorsun? Her şeyden önce kaliteli zaman denen şeye inanmıyorum Nejat doğduğunda cümbür cemaat bir şeyler söyledi Ilk bakıcısı da zaten pedagogdu O da “Nitelikli zaman çok manâlı, az ve öz zaman geçirin diyordu Hayır, ben buna inanmıyorum Çocukla birebir bol miktarda zaman geçireceksin, çünkü çocuk seninle elde etmek istiyor Hele oysa oğlan, anneyle birebir zaman paylaşmak istiyor Ben Nejat’ı doğduğu günden itibaren her yere götürdüm Natürel fakat bu arada çocuk yetiştirmede herkesin kendi doğruları var Kimsenin kimseyi bu konuda eleştirmemesi lazım Ben size Nurgül’ün doğrularını anlatıyorum yani Biz Nejat’la sette beraberdik Dizi çekerken Antep’e her hafta gittik Nejat, ülkesinin gerçeklerinin farkında olan olup büyüsün istiyorum O yüzden bir senesini Antep’deki köyde geçirdi Oradaki çocuklarla sokaklarda oynayarak büyüdü Mesela gayet matrak Nejat şu anda acı seviyor, çünkü Antep’te acıya alıştı Sesi güzel olacak, yanık yanık Şimdi de bir senedir abes olduğum için doyasıya birlikte olduk Tiyatrolar, sinemalar, oyunlar, parklar, müthişti yani Peki Nejat için planların var mı? Yani şunu olsun, bunu olsun, şunu yapsın, bunu yapmasın gibi Klişe olacak ama mutlu olsun istiyorum Ben öyle doyumsuz annelerden değilim Mesela okula gidiyorum, öğretmeni bana “Nejat resimde iyi yok diyor “Eee napalım değilse yok, biz iyi olduğu, sevdiği şeylerin üstüne gidelim diyorum Çocukların bu sıkı okul programlarıyla yıpratılmasına karşıyım Ama örneğin bir hayal olarak Nejat’ın yönetmen olmasını fazla isterdim Böyle bir şeye tabii ama karışmam, müdahele etmem, seçerse mutlu olurum demek istiyorum Cem bana “Oh be iyi ki evliyim hissini veriyor Sen mutlu bir çocukluk geçirdin mi? Mutlu çocukluk derken ne kastedildiğini pek anlamıyorum galiba, çünkü zaten çocuklar o devrede her zaman mutlu olduklarına inanır Çünkü ciddi bir yoksulluk problemi yahut, dayak, taciz ortamı aşağıda değilse, oynuyorlar eğleniyorlar işte Mutlu muydun? Mutsuz muydun? Çocukluk devren nasıl geçti? Bütün bunları büyüyünce seziş edebiliyorsun Evet, ben şu anda dönüp baktığımda 4 kardeş, büyük aile, anne baba bir arada falan, gayet iyiymiş her şey diyebiliyorum Cem’le evliliğin nasıl gidiyor? Nasıl bir eşsin, o nasıl bir koca? Memnun musun kocandan bakalım İyi, huzurlu Bak acilen ben röportajlarda şunu sevmiyorum, yalnızca kendini methetmek için mülâkat yapılmaz Yapılmaz da lakin çoğunlukla o klişeye uymayacağım diye de fena bir şey de söyleyemem Yani o iyi ya da kötünün haricen nasılsınız? Beraber neler yapıyorsunuz? Cem fazla huzurlu bir koca her şeyden önce ya da bana yansıttığı şey huzur Ben Cem’in yanında çok iyi hissediyorum “Ohh bee iyi ancak evliyim hissini veriyor bana Cem’le iki taraflı yönlerimiz gibi, karşılıklı olmayan çok yönümüz de var Mesela o fazla asosyal, ben öyle değilim Ben eğlenmeyi, sosyalleşmeyi, partilemeyi seviyorum Cem ise evde oturmayı, yemek yapmayı filan seviyor Fazla da iyi yemek yapıyor Kaç erkek tanıdın sen dolma sarabilen örneğin Ben ise yemek yapmayı hiç sevmiyorum Fakat biz birlikte çok gülüyor, çok hoş söylenti yapabiliyoruz Birlikte takılabiliyoruz yani Kocamı hiçbir konuda aldatmam Peki çok dürüst söyle, sen hemen evlendin diye, bütün antenleri kapattın mı yani? Günün birinde aşık olursan ne yaparsın? Yürüyüp gider misin? Hiçbir şey için büyük konuşmamak gerekli Ben bir gün önce asla evlenmem diyordum, ertesi gün evlendim Aşık olursam da boşanırım Lakin her şeyden önce birincil Cem’e söylerim Çünkü o dürüstlüğü fazla yargı eden biri Ben Cem’i hiçbir konuda aldatamam, ne bir erkekle, ne de başka bir konuyla Bana laf vermiştin şu Cem’le ilişkinin başlangıç hikâyesini anlatacaktın Cem ile 2000 senesinde falan 906090 adlı programda tanışmıştık Seneler daha sonra Adası’nın çekiminde, sette bir araya geldik O sıralar fingirdiyoruz da, söylemiyoruz birbirimize Bir gün kar yağdığında ben, Cem’e dedim ama “Sevgilicilik oynayalım mı? O da “Peki dedi Birlikte alışveriş yaptık O benim saçımı yaptı falan Otelde mahsur kaldık Yakında bir basket maçı vardı, “Hiç Olmazsa oraya gidelim dedik Ben onu sinir etmek için basketçiler için “Ay ne yakışıklı çocuklar, şunun omuzları ne değin güzel diyorum Kıskanıyor mu ölçmeye çalışıyorum aklım sıra Neyse akşamına da bara gittik Çok eğlendik, dans ettik Ben de en ince ayrıntısına kadar aşka geldim İstiyorum adamı, onunla beraber edinmek, değmek, sevgili olmak istiyorum yani Daha Sonra kendi odalarımıza geçtik ve bana telefon açtı, “Ne yapıyorsun? dedi Ben de “Eğer benimle beraber almak istiyorsan hemencecik söyle kıvırma dedim O da, “Hayır yalnızca yanına almak istiyorum deyince, “Tamam gel dedim Sonra geldi, ben de fena halde istiyorum adamı lakin o istemedi Ve bana “Sana çok yoğun şeyler hissediyorum, sen de benim gibi hissedene değin seninle beraber olmayacağım dedi Sevişmedik yani Uyandığımda fark ettim fakat bütün gece onun göğsünde, kardeş kardeş mışıl mışıl uyumuşum Biriki hafta sonra yemeğe çıktık ve “Ben de sana yoğun şeyler hissediyorum dedim ve birlikte olmaya başladık İyi strateji yapmış çocuk yani id Yabancılardan niyetlenmek istediğim çok oyuncu var ama Türklerden değil! İki tane yeni projen olduğunu biliyorum, bir film bir dizi galiba Bize bunları anlatır mısın? Evet Sinema filmimizi, yani “Yedi Kocalı Hürmüzü çekmeye başlıyoruz Ben Hürmüz’ü oynuyorum, Gülse Birsel Safinaz’ı, Haluk Bilginer Kuşçu Cebrail’i, Mehmet Ali Alabora doktoru, Erkan Can lazı, Cengiz Küçükayvaz berberi, Sarp Apak Külhan Bey’i oynuyor Yönetmeniz de Ezel Akay Keza bir dizim olacak Senaryosuna fazla güveniyorum Senin hayal ettiğin, şununla da oynasam ne iyi olur dediğin, ama katiyen emrindeki yandan bile gelmediğin birisi var mı? Yabancılardan çok var tabii, ama Türklerden yok Ayrıca çok iyilerle oynadığım, keza de oynama ihtimalim de olduğu için Beni kesseler plajda kaftanla dolaşamam Bu kadar meşhur olup bu doğal duruşu nasıl sağladın? Karakterim bu ve bundan dolayı fazla acı da çektim Ama yararlarını görmeye başladıktan sonra, bu yanımın bir özellik olduğunu ayrım ettim Sonradan gördüm ki, bu konuda sürekli olduğum sürece cümbür cemaat benim bu halimi benimseyecek Her şeyi açıkça söylüyorum Kimsenin ardından konuşmuyorum Sert gibi gözükebilir, fakat yok aslında Bu dek doğallığının yanına bununla beraber seksi bir kadınsın Seni daha da seksi yapan şey bunun haberdar olmaman bence Moda konusunda nasıl tercihler yapıyorsun? Gerçekten biri gelsin, bana bir tarz yaratsın istiyorum Bana giyim koçluğu yapsın isterim yani Resim yaptım yıllardan beri, renklerden falan çok iyi anlarım Hangi renk zıttır, hangi renk birbiriyle uyar Kadrajdan falan da anlarım fakat, birincisi fazla üşengecim, ikincisi benim bunlarla harcayacak vaktim değil Keza güzel dedikleri de bana hoş gelmiyor Mesela beni kesseler plajda kaftanla dolaşamam Son zamanlarda dizilerdeki sevişme sahneleri gündemde Gerçekten sevişme sahnelerinin kuralları var mı? Çok önemsemiyorum sevişme sahnelerini Fakat şu da var, herkesin bir oyunculuk tekniği var Nurgül’ün tekniği, Meryl Streep’in tekniği, ne bileyim Türkan Şoray’ın tekniği gibi Benim de bir takım kurallarım var tabii Yok dersem bu toplumu hiç tanımıyorum demektir Her şeyi de yapmam Aslında yapmam, belki yurt dıştan yaşıyor, orada büyümüş, o kültürü almış, oraya bir şeyler üretiyor olsaydım şart öbür olabilirdi Bizde heykel çıplaklık çağrıştırıyor diye yıktırdılar Yani neyi tartışıyoruz fakat, kimse sesini de çıkarmadı Çocuk doğurmayı bencillik olarak görüyorum Cilt bakımlarına giden, periyodik bakımlar uygulayan bir bayan mısın? Evet, evet Şöyle özenip bir cilt bakımı alışverişi yaparım “Bitmiş bu sefer her gün cildimi temizleyeceğim, her gün bakım yapacağım derim Lakin bir hafta sürer Son zamanlarda dahası sperm bankasından sperm alıp çocuk yapan kadınlar ve yetim çocuk gerçekleştirmek fazla tartışıldı Bu konuda ne düşünüyorsun? Sen yapar mıydın? Ben çocuk doğurmayı bencillik olarak görüyorum Çocuk gelip de kulağımıza “Beni doğur, beni doğur demiyor Ben kendim için doğurdum Dolayısıyla çocuğa haklılık mı, haksızlık mı o anda düşünmedim Hemen düşünüyorum Dolayısıyla o insanlar içten da yapıyor olabilir, hatalı da Biz bunu yargılayacak durumda değiliz Ünlü olduktan daha sonra bocalıyorsun ve kendini çok kayda değer hissediyorsun, bunu uyandırmak kuvvet! Son zamanlarda ünlü isimlerle magazinciler arsında gerginlikler yaşanıyor Aslına bakarsan magazin basınının meşhur ettiği balon isimler bile ara sıra onlara aleyhinde fantastik agresif olabiliyor Sen bu işe nasıl bakıyorsun? Doğrusu meşhur edinmek fazla kuvvet ve bunu uyandırmak da Başında fazla bocalıyorsun Tereddüt evresinde de saçma sapan şeyler yapabiliyorsun Kendini çok kayda değer hissediyorsun Mesela ben Asmalı Konak’ta oynadım, açık olan TV’lerin yüzde altmışı beni izlemiş, bizim diziyi izlemiş yani Sen kendini fazla kayda değer hissediyorsun bu durumda Lakin dizi bitiyor Sonra ırk onu zar kuvvet hatırlıyor Şunu bakmak lazım, bizim yaptığımız meslek, yani televizyon işi, diziler falan, popüler kültürün bir parçası Göründüğün sürece varsın, sonradan silinip gidiyorsun Sinema filmi natürel ki bambaşka, o daha kalıcı bir şey Bir sürü insanda anlattığın şeyleri gördüğümde yadırgamıyorum Lakin arkadaşların şunu algılama etmeleri lazım, bu işten bu değin paralar kazanılıyorsa, seni seyredenle, halkla büyüyorsan, bundan böyle hayatın ortalık yerde olacak ve buna kızamazsın Bu da bu işin şiddet kısmı Yani bir işin iyi taraflarını, kazancını kârını isteyeceksin lakin kötü tarafı bize dokunmasın diyeceksin Yok öyle bir şey  

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt