Nurgül Yeşilçay’a Kirsten’in teklifi Nurgül yeşilçay, cannes film festivali ödülleri, Kirsten Dunstve nurgül yeşilcay konuşması hakkında detaylı data alalım 1548662391 1548662391 nurgulyesilcayakirsteninteklifi5c4eb67d1f74anurgulyesilcayakirsteninteklifi5c4eb67d1f74a nurgulyesilcayakirsteninteklifi5c4eb67d1f74a Nurgül yeşilcay konuğu olduğu programda Kirsten Dunst ile konuşmasından söz ettirmişe benziyor melek'ler DÜNYACA meşhur isimleri İstanbul’da buluşturan Istancool Festivali kapsamında dün Vakko Moda Merkezi’nde “Pazarlama çağında sinema başlıklı bir söyleşi düzenlendi Söyleşiye, “Melancholia filmindeki rolüyle bu sene Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü şampiyon Kirsten Dunst, Marco Mueller, Nurgül Yeşilçay ve Atilla Dorsay katıldı Dunst’a “Melancholia filminin yönetmeni Lars von Trier’nin Cannes’dan kovulmasına niçin olan “Hitler’i anlıyorum ve ona sempati duyuyorum sözleri hakkındaki görüşleri soruldu “29 yaşındayım, 20 yıldır çalışıyorum ve başıma gelen en büyük durum Cannes’daki ödülüm Lars’ın açıklamasından dolayı utanç duydum fakat kendisi bununla beraber benim arkadaşım Lars von Trier gibi bir yönetmen olmasaydı, böyle oynayamazdım Yaptığı talihsiz bir açıklamaydı Zaten kendisi de fazla utandığını söyledi, bütün gün özür diledi Cannes’dan anında ayrıldı diyen Dunst’ın, Nurgül Yeşilçay’a yaptığı teklif ise etkinliğe damga vurdu Fatih Akın’ın “Yaşamın Kıyısında filmiyle 60 Cannes Film Festivali’ne katılan Yeşilçay, “Gerçekten favoriler arasındaydım dedi Bu laf üstüne Dunst, “Benim ödülüm otelde kasada İstersen bir resim çektirebilirsin dedi Dunst’ın sözlerine bozulan Yeşilçay’ın yanıtı ise “Yok kalsın, ben kendim kazanırım oldu